Webportaal Intranet Webmail Contact
Kwaliteit als basis!

Nieuwbouw Saver N.V., Roosendaal

Voor het afvalverwerkend bedrijf Saver N.V. realiseren we de nieuwbouw van 14 gebouwen op een terrein van ca. 5,5 hectare. Het is gelegen in het bedrijventerrein "Borchwerf" aan de Stepvelden te Roosendaal.

De opdracht voor alle installaties is door de opdrachtgever in opdracht gegeven aan Imtech Utiliteit West b.v.  De infrastructuur en terreininrichting wordt uitgevoerd door Dura Vermeer Infra.

 
Globale omschrijving per gebouw:
Gebouw 1: Bestaand kantoorpand totaal vloeroppervlak ca. 1.350 m² voorzien van 2 bouwlagen. Bestaande gevels worden gesloopt, betonconstructie en deel van de binnenwanden blijven gehandhaafd
Nieuwe gevels worden opgebouwd uit prefab houtskeletbouw elementen en stalen frames. Gevelbekleding bestaat uit keramische tegels en de gevelopeningen worden gevuld met aluminium vliesgevels en kozijnen.
Intern worden nieuwe binnenwanden geplaatst en het geheel opnieuw compleet afgewerkt. De installaties worden compleet nieuw aangebracht.
Gebouw 2: Kantoorgebouw waarin o.a. een kantine, keuken, wasruimtes en kantoorruimtes in komen. Totaal vloeroppervlak ca. 2.200 m² bestaande uit 1 bouwlaag en een kelder.
Gebouw wordt opgebouwd in een combinatie met kalkzandsteenwanden en een staalconstructie. De gevels worden bekleed met keramische tegels.
Gebouw 3: Bedrijfshal welke gebruikt gaat worden als werkplaats, totaal vloeroppervlak incl. verdiepingsvloer 1.300 m² Hoofdconstructie is een staalconstructie voorzien van stalen gevelbeplating.
Langs de gevels worden prefab betonnen borstweringen geplaatst. Aan de voorgevel worden een 8-tal overheaddeuren geplaatst. Verder worden er intern diverse binnenwanden geplaatst en is de hal voorzien van 2 st. kraanbanen.
Gebouw 4: Bedrijfshal ingericht als stallingsruimte, totaal vloeroppervlak incl. verdiepingsvloer ca. 1.300 m² Constructieopbouw is gelijk aan gebouw 3. De begane grond wordt ingericht voor de stalling van veegauto's en kolkenzuigers en op de verdieping worden aparte hokjes gemaakt voor de opslag van huisraad vanwege huisuitzetting.
Gebouw 5: Bedrijfshal gelijkend aan gebouw 4, ingericht als stallingsruimte en aparte wasplaats, vloeroppervlak ca. 720 m² Tevens is er in dit gebouw een technische ruimte met een kelder opgenomen.
Constructieopbouw is ook hier gelijk aan gebouw 3
Gebouw 7 & 8: Vloeistofdichte betonvloeren met afschermingen en een gebouwtje met een technische ruimte. Ingericht als wasplaats voor 7 plaatsen en een apart onoverdekt tankstation.
Gebouw 9: Grote bedrijfshal van ca. 3.400 m² welke gebruikt gaat worden als milieustraat / sorteerhal voor afval. Hal is opgebouwd uit een complete staalconstructie voorzien van een stalen gevelbeplating en betonnen borstweringselementen. Een deel van de vloer wordt verhoogd uitgevoerd en rondom afgezet met keerwanden als zijnde een stortbordes. Gebouwhoogte 13 mtr.
Gebouw 10: Klein gebouwtje voor de inrichting van technische (elektra) installaties
Gebouw 11: Grote bedrijfshal van 3.100 m² gekoppeld aan gebouw 9.  Hal wordt ingericht als bewerkingshal voor het afval. Opbouw van de hal is gelijk aan gebouw 9
In tegenstelling tot gebouw 9 is hier geen verhoogde vloer aanwezig en zijn de gevelopeningen voorzien van industriedeuren en aluminium kozijnen.
Gebouw 12: Een gebouw welke dient als laad- en losruimte voor het KGA depot. Oppervlakte ca. 230 m² opgebouwd uit een staalconstructie voorzien van grote lichtkappen. Rondom het gebouw worden standaard dichte afvalcontainers geplaatst.
Gebouw 13: Betreft een bestaande stallingsruimte voor de stalling van de gladheidsbestrijding. Hier worden alleen wat installatietechnische voorzieningen aangebracht.
Gebouw 14: Dit is de zoutopslagloods voor de gladheidsbestrijding, totaal ca. 350 m², Opgebouwd uit een constructie van gelamineerd houten spanten en hoge betonwanden van 5 mtr. in het werk gestort.
Gebouw 15: Nieuw gebouw voor de stalling van de gladheidsbestrijding, oppervlak ca. 320 m² Constructie opgebouwd uit een staalconstructie voorzien van een enkele gevel en dakbeplating.
Gebouw 90: Kringloopcentrum, een gebouw met 2 bouwlagen met een totaal vloeroppervlak van 3.700 m², deels ingericht als opslagruimte / stallingsruimte en kringloopcentrum. Op de verdieping zijn kantoorruimtes voorzien. Gebouw is opgebouwd uit een staalconstructie in combinatie met cellenbetonwanden, kalkzandsteenwanden en prefab betonwanden.
De gevels worden grotendeels bekleed met stalen gevelbeplating en voor een deel voorzien van keramische tegels.

Meer projectgegevens

Regio
Projectfase
Opgeleverd
Architect
Architectenbureau Mathijssen BNA te Roosendaal
Opdrachtgever
Saver N.V.
Geplande startdatum
Week 40/2008
Geplande opleverdatum
Week 46/2009

Home Contact Disclaimer Privacy statement Algemene voorwaarden Sitemap