Naar alle projecten

Renovatie woning Biezelinge

In Biezelinge mocht Aannemingsbedrijf Fraanje voor een particuliere opdrachtgever een uitdagende klus realiseren, de renovatie van de bestaande woning. 

De bestaande woning (bngalow) met flauwe kap is t.e.m. de eerste verdiepingslvoer volledig gesloopt. De verdiepingsvloer is vernieuwd en er zijn diverse stalen liggers opgenomen in de vloer. De nieuwe opbouw, spanten en steile kap, zijn volledig in de prefab-afdeling door Fraanje gemaakt. De topgevels zijn opgemetseld in dezelfde stijl als de woning. 

Ook qua duurzaamheid zijn er verschillende stappen gemaakt. De oude kozijnen zijn vervangen door nieuwe kunststof kozijnen. Vanwege deze duurzame renovatie kon de woning ook voorzien worden van een warmtepomp. 

De afbouw van de woning wordt door de opdrachtgegever zelf uitgevoerd. Uiteraard zijn wij voor constructieve vragen en advies nog in beeld. 

MEER INFO?

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: wij bieden kwaliteit waarop je kunt bouwen. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf Fraanje voor jou kan betekenen? Of heb jij een uitdagende nieuw- of verbouw uitdaging voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP

Projectgegevens

Project

Renovatie woning Biezelinge

Locatie

Biezelinge

Omvang

10 x 12 x 7

Architect

Rik Baas

Opdrachtgever

dhr. Dekker

Startdatum

juni 2022

Opleverdatum

juni 2023