2 februari 2021
Naar nieuws overzicht

Welkom Gideon Smits

Benieuwd hoe Gideon Smits Aannemingsbedrijf Fraanje leerde kennen? Zijn stad Hilversum heeft hij ingeruild voor een nieuwbouwwoning in de wijk Aria, Goes. Vanaf 5 januari is Gideon begonnen als verkoopadviseur op de afdeling RiantHuis.

In de zomer kreeg Gideon te horen dat zijn toenmalige werkgever, werkzaam in de evenementenbranche, wegens alle geldende maatregelen moest gaan reorganiseren. Op dat moment woonde en werkte Gideon in Hilversum. Zijn partner komt oorspronkelijk uit Goes. Dat ze in de toekomst naar Goes zouden verhuizen wisten ze al, maar dit was de perfecte gelegenheid. Deze gelegenheid hebben ze daarom ook gelijk aangegrepen om de stad te verlaten en te verhuizen naar Zeeland. Ze waren al gewend en bekend met een nieuwbouwwoning, dus dit had ook zeker hun voorkeur boven bestaande bouw. Na een korte zoektocht naar een woning kwamen zij terecht in de nieuwbouwwijk Aria, Goes. Zodoende kwam Gideon voor het eerst in contact met Fraanje.

Gideon wilde de switch maken van de evenementensector naar de bouwsector en is in oktober gestart met de hbo studie bouwkunde. Het zoeken naar een baan die aansloot bij zijn wensen was de volgende uitdaging en dit bleek in de bouwsector een uitdaging te zijn. Binnen zijn vakgebied als accountmanager/projectleider was het aanbod groter, totdat Gideon in november een melding van Indeed kreeg dat er een vacature was vrijgekomen bij Fraanje als verkoopadviseur voor RiantHuis. Deze vacature sloot perfect aan bij zijn wensen en hij twijfelde ook geen moment en nam direct contact op. Na 2 leuke gesprekken te hebben gehad, is Gideon ingegaan op het aanbod. Sinds 5 januari is hij werkzaam bij Fraanje en versterkt hij als verkoopadviseur de afdeling RiantHuis.

Wil jij ook ons team komen versterken? Bekijk dan onze openstaande vacatures.