28 augustus 2023
Naar nieuws overzicht

Sponsoring BSC Toernooi

Een vast gegeven in de Zeeuwse voetbalagenda: de Borsele Sloepoort Cup. Afgelopen 37ste editie was een groot succes! Aannemingsbedrijf Fraanje heeft als een van de hoofdsponsors de voetballen tijdens de wedstrijd gesponsord. 

Er wordt in twee categorieën gespeeld. Tweede- en derdeklassers doen dat in poule A, poule B is voor derde- en vierdeklassers. Nieuw dit jaar was de Ladies Night op vrijdag 25 augustus. Nieuwdorp heeft een van de oudste vrouwenvoetbalafdelingen van Zeeland (Vorig jaar werd het 50-jarig bestaan gevierd). Het spel, de sfeer en de derde helft waren een groot succes! Op 16 september volgt er nog een laatste BSC G toernooi in Niewdorp voor wie het niet wilt missen. 

sponsoring
Als hoofdsponsor heeft Fraanje dit jaar ook de voetballen gesponsord. Tijdens het toernooi waren alle ogen gericht op de mooie zwart - geel - witte bal met het Fraanje logo. Dat levert natuurlijk een paar mooie plaatjes op, die je hiernaast kunt bekijken! Fotografie: René en Liesbeth van der Vliet. 

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com.