15 november 2023
Naar nieuws overzicht

Optimale werkplek op kantoor

Bij de inrichting van het nieuwe kantoorpand heeft Aannemingsbedrijf Fraanje speciaal aandacht besteed aan de zit-sta bureaus, een moderne benadering om een dynamische werkomgeving te bevorderen. Arjan Blom van Vitaliteit@Work is langsgekomen om ons hierbij te helpen. 

Arjan (Vitaliteit@Work) heeft elk bureau individueel afgesteld. Hij vertelt: "Ons doel is om werkplekken te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van de medewerkers. Een gezonde werkomgeving is essentieel voor het welzijn en de prestaties van werknemers. We hebben de medewerkers van Fraanje geleerd hoe ze het meeste uit hun zit-sta bureaus kunnen halen, en waar ze op moeten letten voor een optimale ervaring.

Het ergonomisch advies afgestemd op het individu werd erg gewaardeerd door onze collega's. Zo werd er niet alleen gekeken naar de zithouding; maar kwam ook afstand tot het beeldscherm, schermhoogte en meer aan bod. Samen werken we aan een gezonde en productieve werkomgeving bij Fraanje! 

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com