19 april 2022
Naar nieuws overzicht

Bouwupdate Boutique Hotel Helder

Luxe hotel "Boutique Hotel Helder" in Renesse is volop in aanbouw. Begin april vond de VvE-oprichtingsvergadering met de 16 investeerders plaats. Het ideale moment om ook te kijken hoe de bouw verloopt.

Begin april vond de VvE-oprichtingsvergadering van Boutique Hotel Helder plaats bij de Haven van Renesse. De 16 investeerders konden met elkaar kennis maken en officieel de eerste agendapunten van de VvE afvinken. De bestuursfuncties en verschillende rollen binnen de VvE werden onder de particuliere investeerders verdeeld. Hierna kregen de leden een interessante presentatie over de natuur (het strand en zeehonden) door Leo van Vliet. 

Er stonden tal van culinaire verrassingen voor de leden te wachten, allemaal verzorgd door het ondernemerskoppel Irene en René Oudesluijs-Bijkerk. Het hospitality-echtpaar zal er voor zorgen dat het de toekomstige hotelgasten aan werkelijk niets ontbreekt. 

Na de vergadering en presentatie stond er uiteraard een bezoek aan de bouw op de planning. Directeur Martijn van Sabben en bedrijfsleider Utiliteitsbouw Joost Polderdijk waren hierbij aanwezig om de mensen meer te vertellen over de vorderingen van de bouw. Na een rondleiding door het hele pand werd de ochtend afgesloten met een heerlijke maaltijd in de toekomstige ontbijt en borrel lounge.   

Hoe ver staat het hotel nu? De hotelkamers boven worden al volop afgewerkt met behangpapier, waarna de inrichting kan starten. Op de begane grond zijn de stukadoors nog bezig met de laatste afwerkingen van de muren. Doel van oplevering is een volledig ingericht hotel, waarbij enkel de bedden nog opgemaakt moeten worden voor de gasten arriveren. Planning voor oplevering is eind mei. 

Het project

Ontdek het hele project Boutique Hotel Helder op de projectpagina.  

Meer info?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com