Naar alle projecten

Recreatiewoningen Parc Ganuenta, Colijnsplaat

Nieuw in verkoop!

Sinds kort zijn 16 luxe stadsvilla's in verkoop gegaan op het 5-sterren park. Achter de 16 traditioneel gemetselde gevels bevinden zich uiterst luxe vakantiewoningen, voorzien van alle denkbare ruimte en luxe. Wat dacht u van een royale woonkamer met open keuken? Een masterbedroom inclusief ensuite badkamer en een echte Finse sauna? Dit alles duurzaam gebouwd, voorzien van een hybride warmtepomp en zonnecollectoren.

Bekijk de verschillende 6 tot 12 persoonvilla's hier!

Parc Ganuenta

Parc Ganuenta in Colijnsplaat is een uniek recreatieproject bestaande uit 75 luxe vakantiewoningen en appartementen. Dit vakantiepark aan de rand van het Zeeuwse Colijnsplaat bevindt zich aan het Nationaal Park Oosterschelde. 

Bouwperiode

Parc Ganuenta is al sinds 2010 in ontwikkeling. Sindsdien zijn ieder jaar een paar recreatiewoningen gebouwd en vorig jaar werd het eerste appartementengebouw afgerond. Het Raadhuis heet dat, met negen appartementen verdeeld over drie verdiepingen. 

Bouwstijl 

De luxe vakantiehuizen en appartementen worden gebouwd in een authentieke Zeeuwse bouwstijl en sfeervol gesitueerd rondom een eveneens origineel en pittoresk Zeeuws dorpsplein. Hét kloppend hart van Parc Ganuenta is het, nog te bouwen,  pittoreske dorpsplein met het raadhuis. De architectuur knipoogt naar de typische Zeeuwse bouwstijl van Noord-Beveland. 

MEER INFO?

Dit project een van de vele projectmatige woningbouw trajecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem van vrijblijvend contact met ons op!

Projectgegevens

Project

Recreatiewoningen Parc Ganuenta, Colijnsplaat

Locatie

Colijnsplaat

Omvang

77 woningen en 9 appartementen

Opdrachtgever

Bruil

Startdatum

januari 2013

Opleverdatum

januari 2024