Naar alle projecten

Verbouw & renovatie Grand Cafe 'Het Postkantoor', Goes

Voor opdrachtgever Amadore hebben wij de verbouwing mogen uitvoeren van het Grand Café 'Het Postkantoor' te Goes. Vanuit onze afdeling Verbouw & Service renoveren en transformeren wij regelmatig horeca gelegenheden. Ook op de markt in Goes mochten we aan de slag. Een geslaagde renovatie met een pracht resultaat!

De opdrachtgever had de twee naastgelegen panden tot haar beschikking. Wij hebben in overleg met de gemeente, architect en constructeur doorbraken door de scheidingswanden gemaakt waardoor het één groot restaurant is geworden. Deze doorbraken zijn constructief en brandwerend gewaarborgd.

Daarnaast hebben we een geheel nieuwe keuken, technische ruimtes en opslag ruimtes gerealiseerd en hebben we alle voorbereidingen getroffen voor de nieuwe bar. Aan de achterzijde is een groot deel van het terras vervangen met nieuwe vlonders, nieuwe balustrades en een harmonica schuifwand. Door de interessante doorkijkjes in het restaurant zorgt het voor een gezellige sfeer en een behaaglijk gevoel.

MEER INFO?

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: wij bieden kwaliteit waarop je kunt bouwen. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf Fraanje voor jou kan betekenen? Of heb jij een uitdagende nieuw- of verbouw uitdaging voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP

Projectgegevens

Project

Verbouw & renovatie Grand Cafe 'Het Postkantoor', Goes

Locatie

Goes, Zeeland

Omvang

35m x 26,5m x 7m

Opdrachtgever

Amadore Collection B.V.

Startdatum

januari 2021

Opleverdatum

april 2021