Naar alle projecten

Verbouwing en uitbreiding Stichting Lentekind, Middelburg

In opdracht van Stichting Lentekind, is het bestaande gebouw volledig gerestyled en 800m2 vloeroppervlakte nieuw gebouwd, daarbij is er ook nog een verdieping geplaatst voor kantoren.

Het volledige pand heeft een nieuw jasje gekregen en is ook volledig geïsoleerd, zodat het gebouw klaar is voor de toekomst. Het gebouw is turn key opgeleverd, we hebben hier dus ook de volledige binneninrichting zoals keukens en stoffering meegenomen. Er is nu ruimte voor 9 groepen met bijbehorende slaapkamers.

Ook is er ruimte voor een orthopedagoog en fysiotherapeut gerealiseerd.
Het bestaande zwembad is gerestyled en voldoet aan de verwachtingen.
Lentekind is erg blij met zijn nieuwe gebouw en kan zo goed hun cliënten ontvangen. Het was een zeer uitdagende klus welke we in 8 maanden hebben gerealiseerd.

Projectgegevens

Project

Verbouwing en uitbreiding Stichting Lentekind, Middelburg

Locatie

Middelburg, Zeeland

Omvang

970 m2 bestaand renoveren, 800 m2 nieuwbouw

Architect

Vormverbeeld

Opdrachtgever

Stichting Lentekind

Startdatum

augustus 2020

Opleverdatum

maart 2021