Naar alle projecten

Verbouw Hotel/Restaurant Jersey, Goes

Centraal gelegen op de Grote Markt in Goes staat Boutique Hotel Jersey. Al jaren was dit een bekende horeca gelegenheid in de regio. Fraanje heeft dit project grondig gerenoveerd en uitgebreid.

Het bestaande restaurant Jersey is geheel leeg gesloopt en het naast gelegen pand is bij Jersey getrokken. Vervolgens zijn al constructieve delen aangepast om de gehele bouw te kunnen realiseren. Op de 1e en 2e verdieping zijn in totaal 18 hotelkamers gerealiseerd. Bij deze hotelkamers is er veel aandacht besteed aan geluidswering en brandwering van de onderlinge kamers.

Aan de achterzijde is het pand uitgebreid en aangesloten op het toenmalige stadshotel waar reeds 12 kamers aanwezig waren. In de uitbreiding is een geheel nieuwe keuken, koel- en vriescel en een welness met zwembad gerealiseerd. Er is veel aandacht besteed aan de uitstraling van het hotel, dit is ook terug te zien aan de afwerking.

Jersey is ook erkend als eeen rijksmonument,  wat voor Fraanje extra uitdaging gaf. Er is daarom in samenspraak met de opdrachtgever en architect gekeken naar hoe de monumentale objecten het best in het nieuwe ontwerp ingepast konden worden.

Boutique Hotel Jersey is een erg mooie locatie geworden waar je zeker is een keer geweest moet zijn. We adviseren dan ook om hier is een overnachting te plannen of is lekker een drankje te doen.

MEER INFO?

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: Wij bieden kwaliteit waarop je kunt bouwen. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf Fraanje voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP

Projectgegevens

Project

Verbouw Hotel/Restaurant Jersey, Goes

Locatie

Goes, Zeeland

Opdrachtgever

Amadore

Startdatum

mei 2021

Opleverdatum

december 2021