Naar alle projecten

Verbouw Boutique Hotel Helder, Renesse

Een voormalig visrestaurant wordt omgetoverd tot een Boutique hotel met een 16-tal luxe hotelkamer appartementen en op de begane grond een ontbijt-/ relaxruimte.

Het bestaande deel zal grotendeels gestript worden en de complete achtergevel verwijderd, aan de achterzijde zal een uitbreiding geplaatst worden geheel opgebouwd uit houtskeletbouw. Deze aanbouw zal geheel prefab worden geproduceerd in de eigen werkplaats van Fraanje.
De gevelelementen worden af fabriek voorzien van de gevelkozijnen en houten gevelbetimmering.

De installaties worden door onze bouwpartner Van de Velde Installatiegroep compleet vernieuwd en aangepast naar de huidige normen en eisen. Buitenom zullen de bestaande gevels worden opgefrist en worden nieuwe dakpannen aangebracht. De daken van de uitbreiding worden voorzien van zink welke aansluit op het bestaand dak. Voor gevelmaterialen is gekozen voor een mix van duurzame materialen zoals houten Fraké geveldeeltjes en cementgebonden gevelbeplating.
De hotelkamers worden compleet ingericht met de uitstraling en uitrustingsniveau van een 4-sterren-plus hotel door Blom Interieurs uit Sneek.

Projectgegevens

Project

Verbouw Boutique Hotel Helder, Renesse

Locatie

Renesse, Zeeland

Omvang

39x19x8 m¹ (lxbxh) BVO bestaand totaal 670 m² + uitbreiding 233 m²

Architect

KortGeytenbeek Architecten, Zierikzee

Opdrachtgever

Team Leisure

Startdatum

september 2021

Opleverdatum

mei 2022