Naar alle projecten

Verbouw Boutique Hotel Helder, Renesse

Een voormalig visrestaurant in het centrum van populaire familiebadplaats Renesse is omgetoverd tot een prachtig Boutique Hotel met een 16-tal luxe hotelkamer appartementen en op de begane grond een comfortabele en luxe lounge voor ontbijt, afternoon-tea en borrel. 

Het oude restaurant is grotendeels gestript en de complete achtergevel verwijderd. Aan de achterzijde is een uitbreiding geplaatst, geheel opgebouwd uit houtskeletbouw. Deze aanbouw is geheel prefab geproduceerd in de eigen werkplaats van Fraanje. De gevelelementen worden in de fabriek voorzien van de gevelkozijnen en houten gevelbetimmering.

De installaties zijn door onze bouwpartner Van de Velde Installatiegroep compleet vernieuwd en aangepast naar de huidige normen en eisen. Buitenom zijn de bestaande gevels opgefrist en nieuwe dakpannen aangebracht. De daken van de uitbreiding zijn voorzien van zink, welke aansluit op het bestaand dak. Voor gevelmaterialen is gekozen voor een mix van duurzame materialen zoals houten Fraké geveldeeltjes en cementgebonden gevelbeplating.

De hotelkamers werden compleet ingericht met de uitstraling en uitrustingsniveau van een 4-sterren-plus hotel door Blom Interieurs uit Sneek. De verhuur en marketing van de kamers werd uitgevoerd door Kloeg Collections. Zij richten zich volledig op 4-sterren-plus, met een 5-sterren-beleving hotels. Het ondernemersechtpaar Irene en René Oudesluijs-bijkerk richten zich volledig op de hospitality; zij zorgen dat het de hotelgasten werkelijk aan niets ontbreekt. 

Nieuws

Boutique Hotel Helder is volop in het nieuws geweest. Voor de start van de bouw werd er al enthousiast uitgekeken naar dit project. Lees hier het krantenartikel “Al vóór de officiële start verkoop run op hotelsuites van Boutique Hotel Helder te Renesse” (23-07-21, brabantinbusiness.nl)

Download hier een artikel over Boutique Hotel Helder in Industriebouw mei 2022

Meer info?

Dit project is een van de vele utiliteitsbouw  projecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Projectgegevens

Project

Verbouw Boutique Hotel Helder, Renesse

Locatie

Renesse, Zeeland

Omvang

39x19x8 m¹ (lxbxh) BVO bestaand totaal 670 m² + uitbreiding 233 m²

Opdrachtgever

Team Leisure

Startdatum

september 2021

Opleverdatum

mei 2022