Naar alle projecten

UniPharma, Middelburg

Voor Unipharma Middelburg is er een modern bedrijfspand gebouwd, direct naast de N57.

Het pand bestaat uit een kantoor met 3 verdiepingen, en een grote distributiehal, welke perfect aansluit op het bestaande pand van UniPharma, door middel van 3 grote openingen.

Voor UniPharma is het belangrijk dat de hallen een constante temperatuur hebben. Fraanje heeft hiervoor de installaties geleverd en gezorgd dat de ruimtes geconditioneerd zijn.

De gehele nieuwbouw is voorzien van een sprinklerinstallatie, waarbij de betonnen watertank zich onder het pand bevindt. Het pand is afgewerkt met hoogwaardige materialen, installaties en turn key door Fraanje opgeleverd.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfsbouw voor jouw organisatie? Zoek je een bouwbedrijf voor de realisatie van jouw nieuwe kantoorpand, bedrijfspand of bedrijfshal?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

 

 

2022 Uitbreiding bedrijfspand Unipharma

Unipharma is een vaste opdrachtgever. Na de oplevering van de nieuwbouw in 2019 mochten we in november 2021 starten met de uitbreiding van het pand. 

Deze opdracht was complex, omdat we deels bestaand moesten slopen, alvorens opnieuw op te kunnen bouwen. Het actieve bedrijfsproces van Unipharma mocht daarbij absoluut niet verstoord worden. Hierom hebben we een tijdelijke geïsoleerde wand als buitengevel in het bestaande pand geplaatst.

Het oude kantoor en opslag gedeelte is gesloopt, en hierna een volledig nieuwe uitbreiding gerealiseerd, waarbij de betonvloer naadloos aansluit op de huidige vloer ondanks de hoogteverschillen in de bestaande vloeren. Het geheel is afgewerkt met hoogwaardig isolerende sandwichpanelen, zodat er een constant binnenklimaat gerealiseerd is.

Al met al een intensieve klus waarbij de overlast voor het bedrijfsproces van Unipharma tot een minimum is beperkt door de klantgerichte aanpak.

 

 

Projectgegevens

Project

UniPharma, Middelburg

Locatie

Middelburg

Opdrachtgever

UniPharma, Middelburg

Startdatum

november 2018

Opleverdatum

september 2019