Naar alle projecten

Uitbreiding Kantoor en magazijn DB Keukengroep

Voor DB Keukengroep in Sint-Annaland heeft Aannemingsbedrijf Fraanje de ruwbouw van de uitbreiding van het magazijn en kantoor mogen realiseren. 

Een uitdagende bouw mede doordat de uitbreiding gedeeltelijk ingebouwd is in het bestaande bedrijfspand, terwijl DB Keukengroep gewoon open was. Daarom is het hele proces in goed overleg met de opdrachtgever uitgevoerd. Door het plaatsen van een geïsoleerde wand in het bestaande magazijn hebben we een duidelijke scheiding aan kunnen brengen. Hierna is de bestaande fundatie en constructie aangepast zodat het kantoor en de nieuwe hal gebouwd konden worden. 

Het magazijn is met voorrang gebouwd, omdat DB Keukengroep deze extra ruimte dringend nodig had. Vervolgens is het kantoorpand gerealiseerd, wat door zijn vorm en indeling de nodige uitdagingen met zich mee bracht. De hoofddraagconstructie bestaat uit een staalconstructie. De gevels zijn opgebouwd uit prefab houtskelet bouw elementen, die in de prefab-afdeling van Fraanje zijn geproduceerd. Als afwerking is er deels voor metselwerk, en deels voor stalen gevelbeplating met composiet elementen gekozen, wat het geheel een indrukwekkende uitstraling geeft.

MEER INFO?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfsbouw voor jouw organisatie? Wil je bijvoorbeeld een aantal nieuwbouw bedrijfsunits laten plaatsen of wil je een compleet nieuw bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

 

Projectgegevens

Project

Uitbreiding Kantoor en magazijn DB Keukengroep

Locatie

Sint-Annaland

Architect

Walpot Bouwconsult

Opdrachtgever

DB Keukens

Startdatum

oktober 2021

Opleverdatum

juni 2022