Naar alle projecten

Uitbreiding bedrijfspand AAproTec

Voor onze bouwpartner AAproTec hebben we een mooie uitbreiding van het bestaande bedrijfspand op het industrieterrein in Goes mogen realiseren. We hebben onze opdrachtgever volledig ontzorgd op het gebied van ruwbouw en terreininrichting. De accenten van het bedrijfspand sluiten aan bij de look en feel van het bedrijf. 

Het pand

Fraanje mocht de ruwbouw realiseren van de uitbreiding. Op de begane grond is er ruimte gemaakt voor opslag en de 1e verdieping is ingericht als kantoor. 

De bouwkundige opbouw bestaat uit een onderheide betonfundering en staalconstructie met kanaalplaat verdiepingsvloer. De buitenwanden zijn opgebouwd met sandwichpanelen en op de kantoorverdieping is er gebruik gemaakt van gele cassettes voor een frisse look in de stijl van het bedrijf. 

Het dak wordt gevormd door stalen dakplaten, PIR isolatie en bitumen dakbedekking. Naast de ruwbouw van het bedrijfspand was ook de terreininrichting rondom de uitbreiding onderdeel van de opdracht. 

MEER INFO? 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfsbouw voor jouw organisatie? Ben je op zoek naar een aannemer die een bedrijfspand kan bouwen? Fraanje is hét bouwbedrijf voor de realisatie van bedrijfspandenbedrijfshallen en kantoren. Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Projectgegevens

Project

Uitbreiding bedrijfspand AAproTec

Locatie

Goes

Omvang

230m²

Opdrachtgever

AAproTec

Startdatum

april 2022

Opleverdatum

juli 2022

Marijn Gabrielse
Marijn Gabrielse
Werkvoorbereider