Naar alle projecten

Tandarts Schot & Kunst

Aan de Walcherseweg in Middelburg heeft Aannemingsbedrijf Fraanje de realisatie van deze tandartspraktijk voor twee tandartsen gerealiseerd. 

Twee tandartsen, een pand

Dit prachtige pand hebben we in 2 fasen gebouwd en is een ontwerp van architect Joost Nijsse. Twee tandartspraktijken zijn gevestigd in het gebouw, Tandartspraktijk Kunst en Mondzorg Schot. Daarnaast zit ook Mondhygiëne Middelburg onder hetzelfde dak. Ze functioneren als drie verschillende praktijken die elkaar aanvullen. In het voorjaar van 2019 hebben we het eerste deel van het pand gerealiseerd, het tweede deel volgde in het voorjaar van 2021. 

architectuur

Het mooie van dit gebouw is de ronde voorgevel, welke met het perceel mee loopt. Er is door de architect goed nagedacht over de natuurlijke lichtinval, zo is er veel glas meegenomen in het ontwerp. 

Waar de meeste tandartspraktijken gevestigd zijn in een bestaand gebouw, is het nieuwe gebouw echt ontworpen als tandartspraktijk. Op deze manier is een gebouw ontwikkeld dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook voldoet aan de eisen die worden gesteld op het gebied van hygiëne en infectiepreventie.

MEER INFO?

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: wij bieden kwaliteit waarop je kunt bouwen. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf Fraanje voor jou kan betekenen? Of heb jij een uitdagende nieuw- of verbouw uitdaging voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP


Projectgegevens

Project

Tandarts Schot & Kunst

Locatie

Middelburg

Omvang

300 m2

Opdrachtgever

Tandarts Schot en Kunst

Startdatum

januari 2021

Opleverdatum

april 2021