Naar alle projecten

Stadshoek Borssele

Genieten van de rust en ruimte en toch vlakbij het gezellige Goes en het karakteristieke Middelburg? Dat is mogelijk in nieuwbouwproject Stadshoek in Borsele. Fraanje heeft hier diverse gelijkvloerse woningen gerealiseerd, zowel geschakelde als rijwoningen. 

Wonen aan de rand van Borssele betekent rust en ruimte. De meeste woningen en vrije kavels zijn zo gesitueerd dat er vrij uitzicht is tot op de zeedijk! De Westerschelde is binnen drie minuten fietsen bereikbaar, waar het heerlijk uitwaaien is. Geniet van de ruimte, de landelijke omgeving en van de frisse, Zeeuwse zeewind!

Binnen Stadshoek Borssele werden twee typen levensloopwoningen gerealiseerd: geschakelde woningen en rijwoningen. Bij levensloopwoningen is het volledige woonprogramma op de begane grond, maar op de verdieping zijn ook kamers te realiseren. 

Ook vrije kavels zijn binnen Stadshoek Borssele mogelijk. Hier kan je zelf jouw huis bouwen, of door Fraanje laten bouwen binnen de afdeling RiantHuis.

 

Meer info?

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze andere nieuwbouwprojecten die in verkoop zijn. Wil je meer weten over projectontwikkeling? Neem dan contact met ons op zodat een van onze projectontwikkelaars je er alles over kan vertellen!

Projectgegevens

Project

Stadshoek Borssele

Locatie

Borssele

Omvang

8 levensloopwoningen, 4 kavels

Architect

RoosRos / Fraanje

Startdatum

januari 2021

Opleverdatum

december 2021