Naar alle projecten

Stadshoek Borssele

Genieten van de rust en ruimte en toch vlakbij het gezellige Goes en het karakteristieke Middelburg? Dat is mogelijk in nieuwbouwproject Stadshoek in Borsele. Diverse gelijkvloerse woningen zijn te koop, zowel geschakelde als rijwoningen. Neeskens Makelaars helpt je graag verder. Toch liever zelf een vrijstaande woning bouwen op een van de vrije kavels? Ook dat is mogelijk, laat je inspireren door ons Rianthuis concept.

Wonen aan de rand van Borssele betekent rust en ruimte. De meeste woningen en vrije kavels zijn zo gesitueerd dat er vrij uitzicht is tot op de zeedijk! De Westerschelde is binnen drie minuten fietsen bereikbaar, waar het heerlijk uitwaaien is. Geniet van de ruimte, de landelijke omgeving en van de frisse, Zeeuwse zeewind!

Binnen Stadshoek Borssele worden twee typen levensloopwoningen aangeboden: geschakelde woningen en rijwoningen. Bij levensloopwoningen is het volledige woonprogramma op de begane grond, maar op de verdieping zijn ook kamers te realiseren. Aangezien het mogelijk is de woningen te kopen met erfpacht, zijn er woningen in allerlei prijsklassen. Zo is er al een rijwoning voor slechts € 187.000 VON.

Ook is het mogelijk een vrije kavel te kopen, wat al kan vanaf € 245 per vierkante meter VON. De grootte van de kavel is bespreekbaar, dat kan al vanaf 300 m². Hier kan je zelf jouw huis bouwen, of door Fraanje laten bouwen. Voor de vrije kavels is de erfpachtregeling ook mogelijk.

Interesse?

Heb je interesse in een woning of een vrije kavel in het project Stadshoek Borssele? Voor meer informatie kun je contact opnemende met de verkopende makelaar.

Neeskens Makelaars
Tel: 0113-573100
E-mail: goes@neeskens.com 

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze andere nieuwbouwprojecten die in verkoop zijn. Wil je meer weten over projectontwikkeling? Neem dan contact met ons op zodat een van onze projectontwikkelaars je er alles over kan vertellen!

Projectgegevens

Project

Stadshoek Borssele

Locatie

Borssele

Omvang

8 levensloopwoningen, 4 kavels

Architect

RoosRos / Fraanje

Startdatum

januari 2021

Opleverdatum

december 2021