Naar alle projecten

RiantHuis Mortiere Middelburg

In de nieuwbouwwijk Mortiere heeft RiantHuis (Fraanje) een bijzondere woning mogen realiseren. De basis van het ontwerp is een type Bourtange, jaren 30 woning. Deze is naar wens van de klant verbreed en verlengd. 

op maat van de klant 

Aan het basis-ontwerp van de jaren 30 Bourtange woning zijn er diverse aanpassingen gedaan. Naast het vergroten van de woningplattegrond zijn er diverse architectonische verfraaiingen gedaan, zoals het keralit potdekselwerk op de verdieping en de betonnen spekbanden rondom de gehele woning.

Vanuit de gemeente / welstandcommissie zijn er diverse eisen gesteld zoals de houtlook-verbindingen en de opplakroedes bij de kunststof kozijnen.

Deze woning heeft inpandig ook diverse toevoegingen, waaronder een ingedeelde 2e verdieping met 2 slaapkamers en een badkamer. Ook op de 1e verdieping zijn er diverse wijzigingen aan de indeling gedaan. Totaal beschikt deze woning nu over 6 hele riante slaapkamers, 2 badkamers en een kantoor op de begane grond. Daarbij zijn de badkamers en de toilet voorzien van een hoog niveau afwerking qua tegelwerk en sanitair.

Het bouwproces is erg soepel verlopen en er was een fijn onderling contact met de klant. 

INTERESSE? 

Heb jij zelf een kavel of braakliggend terrein waar je een woning op wilt laten ontwikkelen en bouwen? Of ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn? Ga dan naar de website van RiantHuis, onderdeel van Aannemingsbedrijf Fraanje of neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Projectgegevens

Project

RiantHuis Mortiere Middelburg

Locatie

Middelburg

Omvang

Vrijstaande woning

Architect

RiantHuis

Opdrachtgever

Particulier

Startdatum

januari 2023

Opleverdatum

juli 2023

Maurice de Feijter
Maurice de Feijter