Naar alle projecten

Restyling woning Renesse

Voor een particuliere opdrachtgever in Renesse heeft Aannemingsbedrijf Fraanje de vrijstaande woning gerestyled. Het volledige pand heeft een nieuwe, frisse uitstraling gekregen. 

Voor deze restyling is er gekeken naar een fris nieuw uiterlijk en comfort. De gevelkozijnen zijn deels vervangen voor aluminium kozijnen. De bestaande goten en overstekken zijn vervangen voor zinkwerk en de bestaande dakkapellen zijn verduurzaamd en geheel in het zinkwerk gezet. De dakpannen zijn vervangen voor nieuwe, moderne donkere dakpannen. Het metselwerk is voorzien van een isolatielaag en stucwerk. 

De woning heeft een grote en opvallende entree gekregen. Er werd een kader gemaakt, deze is afgewerkt met onderhoudsarm hout en heeft een grote glaspui zodat er veel licht in de woning binnenvalt. 

Daarnaast is er op de kopzijde van de woning een serre geplaatst met een nieuwe schuifpui richting de woning. Ook de serre is afgewerkt met hout, zodat er een mooi geheel ontstaat. 

Al deze aanpassingen aan de woning zorgen ervoor dat de woning een moderne, maar wel warme uitstraling heeft.   

 

MEER INFO?

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: wij bieden kwaliteit waarop je kunt bouwen. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf Fraanje voor jou kan betekenen? Of heb jij een uitdagende nieuw- of verbouw uitdaging voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP


Projectgegevens

Project

Restyling woning Renesse

Locatie

Renesse

Omvang

20x15x6

Startdatum

juli 2022

Opleverdatum

november 2022