Naar alle projecten

Restyling Willem van Oranje school

Voor de Willem van Oranje heben we drie klaslokalen omgebouwd tot een groot kunstplein. Een mooie opdracht met strakke deadline, waarbij een strakke planning en korte lijntjes essentieel zijn gebleken. 

Bij deze verbouwing hebben we drie klaslokalen omgebouwd tot één groot kunstplein. We heben de binnenwanden eruit gehaald, de bestaande installatie en vloerafwerking verwijderd. 

Daarna zijn we opnieuw gaan opbouwen met (deels) verlaagde plafonds en nieuwe vloerafwerking. Het bestaande ventilatiesysteem is aangepast, de verlichting is veranderd en een loodgieter is aan de slag gegaan.  

We hebben alle vragen en wensen van de klant (ook tijdens de bouw) meegenomen in de uitvoering. In de planning hebben we telkens werkzaamheden met geluidsoverlast buiten de lesuren ingepland. Een flexibele planning, efficiënt blijven werken onder wisselende omstandigheden en korte lijntjes waren essentieel in deze (school)omgeving. 

MEER INFO?

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: wij bieden kwaliteit waarop je kunt bouwen. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf Fraanje voor jou kan betekenen? Of heb jij een uitdagende nieuw- of verbouw uitdaging voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP

 

Projectgegevens

Project

Restyling Willem van Oranje school

Locatie

Oud-Beijerland

Omvang

300m²

Opdrachtgever

Willem van Oranje school

Startdatum

januari 2022

Opleverdatum

maart 2022