Naar alle projecten

Renovatie Scion Instruments, Goes

In opdracht van Scion Instruments te Goes hebben wij het gehele bestaande kantoorpand gerenoveerd en inpandig uitgebreid.

Scion Instruments was opzoek naar een nieuw bedrijfsgebouw. Wij hebben hen hierin begeleidt van het vergunningstraject tot oplevering.

De bestaande opslagruimte is gedeeltelijk voorzien van een verdiepingsvloer en een laboratorium. De overige ruimte is voorzien van diverse bedrijfsdeuren, een interne werkplaats en gasopslag.

Daarnaast is de gehele indeling van het kantoor veranderd en gerenoveerd, waarbij de vloer- en wandafwerking en de trap is vervangen. Verder is er extra kantoorruimte bijgekomen en is er een vergaderzaal en demozaal gerealiseerd. Kortom: het gehele pand is aangepast naar de wensen van de opdrachtgever.

MEER INFO?

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: wij bieden kwaliteit waarop je kunt bouwen. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf Fraanje voor jou kan betekenen? Of heb jij een uitdagende nieuw- of verbouw uitdaging voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP

 

Projectgegevens

Project

Renovatie Scion Instruments, Goes

Locatie

Goes

Opdrachtgever

Scion Instruments

Startdatum

september 2019

Opleverdatum

januari 2020