Naar alle projecten

Renovatie Drankgigant, Vlissingen

Door de grote groei van Drankgigant werd het pand waar ze eerst gevestigd waren te klein. Om deze reden zijn ze opzoek gegaan naar een nieuwe locatie. Het nieuwe pand was hiervoor een woonwinkel. Via een aanbesteding hebben wij opdracht gekregen om dit te verbouwen voor Drankgigant.

Het bestaande pand was verouderd, hierom hebben wij veel van het pand moeten slopen. De gehele buitengevel is gerenoveerd en de indeling is gewijzigd in een winkel, magazijn, en kantoorruimtes met grote gevelkozijnen.

De gehele buitengevel is voorzien van een geïsoleerde onderhoudsvriendelijke afwerking. Daarnaast is er veel aandacht besteedt aan de inbraakwerendheid van het gebouw en de uitstraling.

De extra uitdagingen aan dit project waren dat er in een relatief korte periode een grote verbouwing gerealiseerd werd waarbij de bewoner boven het pand gedurende de gehele bouw in zijn woning is blijven wonen.

MEER INFO?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfsbouw voor jouw organisatie? Wil je bijvoorbeeld een aantal nieuwbouw bedrijfsunits laten plaatsen of wil je een compleet nieuw bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Projectgegevens

Project

Renovatie Drankgigant, Vlissingen

Locatie

Vlissingen

Architect

KOCH Adviesgroep

Opdrachtgever

Drankgigant.nl

Startdatum

november 2019

Opleverdatum

maart 2020