Naar alle projecten

Poortvliet Elenbaas & de Groen locatie

In Poortvliet aan de rand van het dorp op de Elenbaas en De Groen locatie zijn we aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe woonbuurt. 

Op dit moment zit daar een carrosseriebedrijf, autogarage en bezinepomp. Na de nieuwbouw van Elenbaas op het industrieterrein op Tholen komt de locatie vrij om woningbouw te realiseren. We gaan daar een woonbuurt realiseren met een groen hart een parkachtige omgeving met naast veel groen ook ruimte voor spelen en ontmoeten.

Het project bestaat uit een scala aan verschillende woningen voor de diverse doelgroepen passend binnen en aanvullend op de bestaande woningen in het dorp. 

Aan de buitenrand van het plan aan de Paasdijkweg wordt voorzien in enkele fraaie vrijstaande woningen, (levensloopbestendige) twee-onder-een-kap woningen en geschakelde seniorenwoningen met uitzicht op de polder. Aan de binnenzijde van het plan aan de Paasdijkstraat realiseren we eengezinswoningen, seniorenwoningen en starterswoningen. In het midden van het plan een parkachtige omgeving met verassende verbindingen naar de rand van het dorp zodat voor de huidige en nieuwe dorpsbewoners een ommetje te maken is. 

Een nieuw en beter stukje Poortvliet waar er voor starter tot senior een duurzame en groene leefomgeving ontstaat waar het iedere keer weer een feest is om thuis te komen. 

nieuws

Benieuwd naar alle ontwikkelingen van dit project? Lees hier de laatste updates: 

meer info?

Heb je vragen, feedback of interesse in dit project. Stuur makkelijk en snel een bericht via onderstaand formulier. Wij nemen z.s.m. contact met je op. 

{{ errors.first("field_270") }}
{{ errors.first("field_273") }}


Projectgegevens

Project

Poortvliet Elenbaas & de Groen locatie

Locatie

Poortvliet

Omvang

39 woningen

Kees Weststrate
Kees Weststrate
Planvoorbereider