Naar alle projecten

De Nieuwe Werf, Terneuzen

De 28 woningen De Nieuwe Werf zijn gebouwd in de nieuwbouwwijk Othene Zuid. Een groene en kindvriendelijke wijk in Terneuzen. In deze nieuwbouwwijk staan verschillende typen woningen, zowel modern als klassiek. Het nieuwbouwplan Othene zuid is gelegen aan de Otheense kreek en heeft verschillende voorzieningen, zoals een school, een supermarkt, bakker en kapper.

Het project De Nieuwe Werf is te herkennen aan de aan de karakteristieke jaren 30 topgevels. Bijna iedere woning heeft wel een topgevel. In dit project zijn zowel rijwoningen als vrijstaande woningen. Het project is in twee fases gebouwd.

Othene is een rustige en jonge wijk omringd door de natuur. Tot nu toe zijn er zo’n 700 woningen gebouwd. De groene omgeving nodig uit om te wandelen, hardlopen, vissen of te fietsen langs de Otheense Kreek, de Westerschelde of de polder.

De slogan van Othene is niet voor niets “Kom wonen in Othene”.

Dit project een van de vele projectmatige woningbouw trajecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem van vrijblijvend contact met ons op!

Projectgegevens

Project

De Nieuwe Werf, Terneuzen

Locatie

Terneuzen, Zeeland

Omvang

28 woningen

Architect

Wonka Architectuur

Opdrachtgever

AM Zeeland

Startdatum

december 2018

Opleverdatum

december 2019