Naar alle projecten

Nieuwbouw Kotra Logistics Krefeld

Van onze vaste opdrachtgever Kotra Logistics kregen we in 2022 een niet alledaagse vraag: "Kunnen jullie onze nieuwbouw locatie in Krefeld Duitsland bouwen?" 

In september 2022 is Aannemingsbedrijf Fraanje in samenwerking met diverse bouwpartners onderdeeld geworden van het bouwteam. Binnen dit project hebben wij een prachtige deelopdrahct mogen uitvoeren, dit in combinatie met de projectcoördinatie. 

Het bedrijfspand

Het nieuwe bedrijfspand in Krefeld omvat een distributiehal en kantoor. In de hal zijn naast een crossdock, een verwerkingsruimte, koelcel en vriescel gerealiseerd. Ook in Duitsland denkt men na over een duurzame invulling van projecten, zo is dit gebouw voor 40% van het oppervlak voorzien van een milieuvriendelijk sedumdak. Naast het sedumdak, is nog 800 m² dak oppervlak voorzien van PV-panelen. 

MEER INFO? 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfsbouw voor jouw organisatie? Ben je op zoek naar een aannemer die een bedrijfspand kan bouwen? Fraanje is hét bouwbedrijf voor de realisatie van bedrijfspandenbedrijfshallen en kantoren. Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Projectgegevens

Project

Nieuwbouw Kotra Logistics Krefeld

Locatie

Krefeld, Duitsland

Omvang

3500m²

Opdrachtgever

Kotra Logistics

Startdatum

september 2022

Opleverdatum

juli 2023