Naar alle projecten

Nieuwbouw kantoor Fraanje, Lewedorp

Aannemingsbedrijf Fraanje mag voor eigen gebruik een nieuw kantoor en werkplaats bouwen. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op de plaats van het huidige kantoor gebouw.

Het totale project is opgedeeld in twee bouwfases. In de 1e bouwfase is het bestaande kantoor en de houtafdeling gesloopt. De nieuwbouw bestaande uit 3 verdiepingen (begane grond, 1e en 2e verdieping) is gerealiseerd. Momenteel zijn we volop bezig met de 2de bouwfase. Dit betreft grotendeels de werkplaats en een stukje kantoorruimte. 

De constructie opbouw bestaat uit een in het werk gestorte fundering op staal met hierboven een circulair opgebouwde staalconstructie in combinatie met kanaalplaatvloeren. De werkplaats (bouwfase 2) wordt voorzien van een in het werk gestorte begane grond vloer. De gevels en het dak worden uitgevoerd met hoge isolatie waardes welke ver boven de huidige gestelde normen van het bouwbesluit uit komen. Dit in combinatie met triple beglazing en een moderne installatie zorgt voor een duurzaam pand met een zeer lage energie behoefte.

Bij de keuze van de interne- en externe afwerkingen zijn verschillende materialen gebruikt, met als achterliggende gedachte het zichtbaar maken van diverse bouwkundige thema’s. Dit alles zorgt dat er in en rondom het gehele gebouw een ‘’bouwwereld beleving’’ ontstaat. Ook is het kantoor voorzien van een moderne showroom/belevingsruimte, waar we onze klanten kunnen ontvangen. Daarnaast is het kantoor van alle gemakken voorzien, welke thuis horen in een fijn werkklimaat. Samenvattend een totaalplaatje wat Aannemingsbedrijf Fraanje klaar maakt voor de toekomst.

Fase 2

In de volgende fase worden de installaties afgekoppeld van het bestaande gebouw. In week 42 plaatsen we een tijdelijke wand in de werkplaats waarna het sloopwerk en aansluitend het grondwerk voor de fundering zal plaatsvinden. 

Hulpstaal wordt daarna aangebracht in de bestaande constructie en tegen de bestaande loods wordt er een nieuwe wand geplaatst. In november zullen we ook starten met de fundering van fase 2. 

MEER INFO? 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfsbouw voor jouw organisatie? Ben je op zoek naar een aannemer die een bedrijfspand kan bouwen? Fraanje is hét bouwbedrijf voor de realisatie van bedrijfspandenbedrijfshallen en kantoren. Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Projectgegevens

Project

Nieuwbouw kantoor Fraanje, Lewedorp

Locatie

Lewedorp, Zeeland

Startdatum

november 2022

Opleverdatum

oktober 2023