Naar alle projecten

Nieuwbouw garage Kotra Yerseke

Voor onze vaste klant, Kotra Logistics, mochten we de nieuwe garage 'Cardium' realiseren. 

Voorzien van een grote betonnen kelder, smeer putten, bovenloopkranen, werkplaats, 2 stuks FRC keuring ruimtes, APK keurruimte, wasstraat, verdieping, en kantoor, mag dit pand met recht wel een veelzijdig bedrijfspand genoemd worden.

Het mooie is dat de hele bouw door Fraanje is gecoördineerd, tot en met de installatievoorzieningen aan toe. Denk hierbij alleen al aan de wasstraat met de opvang van het waswater in een waterbuffer voor hergebruik. De vloerverwarming, afzuiging en testapparatuur met bijbehorende bouwkundige voorzieningen. 

Toch is het pand met alle voorzieningen en bouwkundige details in een hele korte tijd gebouwd en gebruiksklaar opgeleverd. Yerseke is weer een mooi bedrijfspand rijker, en het wagenpark van Kotra kan in dit nieuwe pand prima worden onderhouden. 

het pand werd tijdens de corona-pandemie opgeleverd. Hierdoor was een openingsfeest niet mogelijk, daarom heeft Kotra Logistics een mooie video gemaakt waarbij Fraanje uitvoerder Jeroen Kaan meer vertelt over het gebouw. 

Meer info?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfsbouw voor jouw organisatie? Zoek je een bouwbedrijf voor de realisatie van jouw nieuwe kantoorpandbedrijfspand of bedrijfshal?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

 

Projectgegevens

Project

Nieuwbouw garage Kotra Yerseke

Locatie

Yerseke

Omvang

61x35x8.5m

Opdrachtgever

Kotra Logistics

Startdatum

april 2020

Opleverdatum

november 2020