Naar alle projecten

Nieuwbouw bedrijfspand Iwaarden

Voor onze bouwpartner Iwaarden Schilders hebben we een stijlvol en compleet bedrijfspand mogen realiseren naar het ontwerp van Fierloos Architecten. 

Op het industrieterrein in Goes heeft Iwaarden Schilders een nummer 1 zichtlocatie, pal aan de snelweg A58. Het pand is verdeeld in diverse onderdelen: een kantoor, bedrijfshal en verhuur units. 

Het kantoor heeft in totaal vier bouwlagen, elke verdieping heeft een vloeroppervlakte van 250m². De bovenste twee verdiepingen van het kantoorpand zijn bestemd voor verhuur. Daarnaast zijn er diverse vergaderruimtes, een kantine en showroom gerealiseerd. 

Net voor de bouwvak van 2022 zijn we gestart met het heiwerk en de betonfundering, in het najaar is in korte tijd de ruwbouw gerealiseerd en in het laatste kwartaal van het jaar is het pand compleet afgebouwd. Na de jaarwisseling zijn de puntjes op de ‘’i’’ gezet en is het pand compleet ingericht. Klaar voor oplevering en ingebruikname.

De bouwkundige opbouw bestaat uit een onderheide betonfundering, een staalconstructie met kanaalplaat verdiepingsvloeren en een prefab-betonnen trappenhuis. Gevelopbouw is in basis gemaakt met sandwichpanelen, welke vervolgens op diverse onderdelen zijn bekleed met stijlvolle overzetbeplating. Dit gecombineerd met strakke aluminium kozijnen en vliesgevels, voorzien van triple beglazing. De dak opbouw wordt gevormd door een stalen dak-beplating, met PIR isolatie en PVC dakbedekking. Verder is het pand voorzien van een toekomstklare installatie en moderne inrichting, het is energieneutraal en heeft zonnepanelen. Het eindresultaat is prachtig zichtbaar vanaf de snelweg A58. 

MEER INFO?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfsbouw voor jouw organisatie? Wil je bijvoorbeeld een aantal nieuwbouw bedrijfsunits laten plaatsen of wil je een compleet nieuw bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 


 


Projectgegevens

Project

Nieuwbouw bedrijfspand Iwaarden

Locatie

Goes

Omvang

2100m²

Opdrachtgever

Iwaarden Schilders

Startdatum

mei 2022

Opleverdatum

januari 2023