Naar alle projecten

De Wild, Roosendaal

In opdracht van familie de Wild hebben we een nieuw bedrijfspand voor hen gerealiseerd aan de Spectrum in Roosendaal. 

Het is een mooi strak gebouw. We hebben de wensen van de familie gedurende het hele proces meegenomen. Zo hebben we o.a. de glas in lood ramen uit het vorige bedrijfspand verwerkt in de nieuwe binnenpuien. 

Het gebouw bestaat uit een ruim opgezet kantoor met overkragende verdiepingsvloer en voorzien van een strakke vliesgevel. Het bedrijfspand heeft 2 delen. Een magazijn met laadkuil en werkplaats. 

Het geheel is voorzien van diverse bouwkundige voorzieningen om machines en magazijn zo praktisch mogelijk te maken. Fraanje bedrijfsbouw heeft de complete opdracht gekregen, incl. de terreininrichting. Het gebouw wordt medio oktober turn-key wordt opgeleverd.

NIEUWS

De bouw van het bedrijfspand van familie de Wild is volop in het nieuws geweest. Lees hier het krantenartikel "Nieuw onderkomen voor Roosendaals familiebedrijf De Wild op De Meeten II"  (22-02-22, BNdeStem.nl). 

MEER INFO?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfsbouw voor jouw organisatie? Ben je op zoek naar een aannemer die een bedrijfspand kan bouwen? Fraanje is hét bouwbedrijf voor de realisatie van bedrijfspandenbedrijfshallen en kantoren. Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Projectgegevens

Project

De Wild, Roosendaal

Locatie

Spectrum 38, Roosendaal

Omvang

4.000 m²

Opdrachtgever

Eluctor Beheer

Startdatum

januari 2022

Opleverdatum

oktober 2022