Naar alle projecten

Appartementen De Meker, Middelburg

Fraanje bouwt in opdracht van Woongoed Middelburg nieuw appartementengebouw op de kruising van de Sportlaan en de Nassaulaan in Middelburg. Wij noemen het gebouw 'De Meker'.

Er komen 32 appartementen. Op de begane grond zijn de bergingen, daarboven vier verdiepingen met woningen. Het complex is 5 lagen hoog. Op de beganegrond de bergingen en algemene ruimtes en per verdieping 8 appartementen. Het gebouw krijgt geen galerij aan de buitenzijde. De appartementen zijn te bereiken via de centrale hal. 

Er zijn twee woningtypes. Alle woningen hebben een open keuken, twee slaapkamers en een inpandig balkon. De woningen zijn gasloos en krijgen vloerverwarming, een warmtepomp, energiezuinige ventilatie en zonnepanelen. Dat betekent voor de huurders lage energiekosten en veel wooncomfort. De woningen zijn ongeveer 60 m2.

De constructie is prefab palen, funderingsbalken met kanaalplaatvloer als beganegrond. De dragende wanden zijn van kalkzandsteen en de verdiepingsvloeren en dakvloer zijn breedplaatvloeren. De gevels van begangrond tot eerste verdieping worden opgetrokken in metselwerk. De overige gevels worden voorzien van Rockpanel gevelbekleding in 2 donkere kleuren. Kozijnen zijn van kunststof.

Meer info?

Dit project is een van de vele projectmatige woningbouw trajecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem van vrijblijvend contact met ons op!

 

Projectgegevens

Project

Appartementen De Meker, Middelburg

Locatie

Middelburg

Omvang

32 huurappartementen

Opdrachtgever

Woongoed Middelburg

Startdatum

mei 2022

Opleverdatum

juni 2023