Naar alle projecten

Appartementen De Meker, Middelburg

Aan de kruising van de Sportlaan en de Nassaulaan in Middelburg heeft Fraanje in opdracht van Woongoed Middelburg een nieuw appartementengebouw gebouwd. Wij noemen het gebouw 'De Meker'.

Het gebouw heeft in totaal 32 appartementen. Het complex is 5 lagen hoog en heeft in het midden een indrukwekkend atrium. Op de begane grond zijn de bergingen, daarboven vier verdiepingen met woningen. Elke woonlaag telt 8 appartementen, deze zijn via de centrale hal met lift of trap te bereiken. 

Er zijn twee woningtypes, zo is er de keuze tussen een hoek- of tussenwoning. Alle appartementen hebben een open keuken, twee slaapkamers en een inpandig balkon. De woningen zijn gasloos en hebben vloerverwarming, een warmtepomp, energiezuinige ventilatie en zonnepanelen. Dat betekent voor de huurders lage energiekosten en veel wooncomfort. De woningen zijn ongeveer 60 m2.

De constructie is prefab palen, funderingsbalken met kanaalplaatvloer als beganegrond. De dragende wanden zijn van kalkzandsteen en de verdiepingsvloeren en dakvloer zijn breedplaatvloeren. De gevels van begangrond tot eerste verdieping zijn opgetrokken in metselwerk. De overige gevels zijn voorzien van Rockpanel gevelbekleding in 2 donkere kleuren. Kozijnen zijn van kunststof.

MEER INFO?

Dit project is een van de vele utiliteitsbouw  projecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

 

Projectgegevens

Project

Appartementen De Meker, Middelburg

Locatie

Middelburg

Omvang

32 huurappartementen

Opdrachtgever

Woongoed Middelburg

Startdatum

mei 2022

Opleverdatum

juni 2023