Naar alle projecten

Mortiere, Middelburg

Fraanje heeft in Middelburg 31 woningen ontwikkeld. Het zijn ruime gezinswoningen met woonoppervlaktes vanaf 120 m². Deze woningen voor zowel gezinnen als starters komen in de nieuwbouwwijk Mortiere.

De prachtige architectuur, het vele groen en de bruisende binnenstad om de hoek zijn de ingrediënten die ervoor zorgen dat bewoners zich hier snel thuis zullen voelen.

In de Mortiere is het wonen op kwalitatief hoog niveau. Dat blijkt uit de jaren ‘20 en ’30 architectuur en uit de aandacht voor het groen en water, waardoor het parkachtig wonen is. Vanuit alle woningen is er zowel uitzicht op een groenstrook als op water, wat zorgt voor rust en ruimte.

Tegelijkertijd ligt de locatie zeer dichtbij stadse voorzieningen. De Poproute is centraal gelegen en de historische binnenstad met vele voorzieningen is goed bereikbaar. Daarbij komt de goede ontsluiting die er door de N57 is met de A58. Hierdoor zijn steden als Rotterdam, Antwerpen of Gent goed bereikbaar.

MEER INFO?

Dit project een van de vele projectmatige woningbouw trajecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem van vrijblijvend contact met ons op!

Projectgegevens

Project

Mortiere, Middelburg

Locatie

Middelburg, Zeeland

Omvang

17 huurwoningen en 14 koopwoningen

Architect

Aannemingsbedrijf Fraanje BV

Opdrachtgever

Eigen projectontwikkeling

Startdatum

juli 2020

Opleverdatum

maart 2021