Naar alle projecten

Kroonjuweel, Oost-Souburg

Het bouwplan bestaat uit 4 twee-onder-één kap woningen, 4 bungalows en 13 eengezinswoningen.

Contactpersoon

Schinkel de Weerd Makelaardij

Woning kopen!

Oost-Souburg biedt een perfecte balans tussen de dorpse gemoedelijkheid en stedelijke voorzieningen. In Souburg Noord kennen buren elkaar, spelen kinderen veilig en met plezier buiten en voelt men zich thuis. In en rondom de wijk zal er veel ruimte zijn voor groen en water. Dit wordt nog een versterkt door het uitzicht op het Walcherse landschap, wat je op vrijwel iedere plek in de wijk gaat beleven.

Je woont fijn en rustig in het dorp met 13.000 inwoners. Zoals in de oude dorpskern of in een van de nieuwere wijken. In Souburg is alles bij de hand zoals scholen, winkels, restaurants, sportaccommodaties, wijkcentra en gezondheidszorgvoorzieningen. Souburg ligt centraal tussen Vlissingen en Middelburg en is uitstekend bereikbaar, via de A58 en het NS-station Vlissingen Souburg. Iedereen woont graag in het dorp!

MEER INFO?

Dit project is een van de vele projectmatige woningbouw trajecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projectgegevens

Project

Kroonjuweel, Oost-Souburg

Locatie

Oost-Souburg

Omvang

21 woningen

Architect

WTS Architecten

Opdrachtgever

Eigen projectontwikkeling / Zeeland Wonen

Startdatum

maart 2019

Opleverdatum

januari 2020