Naar alle projecten

Kameleonwoningen Kamperland

Op zoek naar een unieke woning in Kamperland die zowel betaalbaar als energiezuinig is en waar slimme domotica tot de mogelijkheden behoort? Dit nieuwbouwproject biedt kameleonwoningen die zich naar jouw wensen aanpassen. Er zijn slechts 6 woningen te koop. Fraanje werkt in dit unieke project samen met Rothuizen Architecten, Bouwgroep Peters, Van de Velde Installatiegroep en Jan van Beekhuizen.

Het dorp Kamperland wordt uitgebreid door de bouw van het plan Campervelden. Met alle benodigde dorpse voorzieningen in de buurt en op slechts vijf minuten fietsafstand van het Veerse Meer is dit een aantrekkelijke woonlocatie. Dit nieuwbouwproject zal nog verder uitgebreid worden met duplowoningen, ook wel de kameleonwoningen genoemd. Het unieke van deze woningen is dat de koper zeer veel keuzevrijheid heeft, meer dan bij een traditionele woning. Zoals een kameleon zich aan kan passen naar de omgeving, kunnen de woningen aangepast worden naar de wensen van de gebruiker. Kopers hebben onder andere de keuze uit verschillende voorgevelindelingen en gevelmaterialen. Ook kunnen toekomstige bewoners kiezen voor verschillende indelingen van zowel de begane grond als de verdieping. De koper bepaalt onder andere waar de keuken komt.

Als de wensen van de gebruiker in de toekomst veranderen, dan is het eenvoudig om aanpassingen te doen aan de woningindeling. Ideaal voor iedereen die in de toekomst nog eens een verandering van huishoudenssamenstelling verwacht!

Bij deze nieuwbouwwoningen op Noord-Beveland wordt vooruitgelopen op de eisen van de toekomst. Dan gaat het onder andere om de volgende wensen en eisen:

  • Betaalbaar
  • Bio-based
  • Energieneutraal
  • Gasloos bouwen
  • Domotica-toepassingen
  • Circulair bouwen

De zes kameleonwoningen worden verkocht tegen een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.

Er is al een kameleonwoning te koop voor € 222.500 VON.

In dit project werkt Fraanje samen met vier andere Zeeuwse partijen: Rothuizen Architecten, Bouwgroep Peters, Van de Velde Installatiegroep en Jan van Beekhuizen.

INTERESSE?

Heb je interesse in een kameleonwoning? Neem dan contact op met Ruiterplaat Makelaardij. Je kan dan een afspraak maken en/ of verdere informatie opvragen.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze andere nieuwbouwprojecten die in verkoop zijn. Ben je benieuwd wat Fraanje voor je kan betekenen als het gaat om projectontwikkeling? Neem dan contact met ons op!

 

Projectgegevens

Project

Kameleonwoningen Kamperland

Locatie

Kamperland, Zeeland

Omvang

6 duplo-woningen

Architect

Rothuizen Architecten