Naar alle projecten

Kameleonwoningen Kamperland

Nieuwbouwproject Kameleonwoningen bevat 6 unieke woningen. Fraanje heeft voor dit unieke project samen gewerkt met Rothuizen Architecten, Bouwgroep Peters, Van de Velde Installatiegroep en Jan van Beekhuizen.

Het dorp Kamperland wordt uitgebreid door de bouw van het plan Campervelden. Met alle benodigde dorpse voorzieningen in de buurt en op slechts vijf minuten fietsafstand van het Veerse Meer is dit een aantrekkelijke woonlocatie. Binnen dit plan zijn de duplowoningen, met de naam kameleonwoningen,  gerealiseerd. 

de woning

Het unieke van deze woningen is dat de koper zeer veel keuzevrijheid heeft, meer dan bij een traditionele woning. Zoals een kameleon zich aan kan passen naar de omgeving, kunnen de woningen aangepast worden naar de wensen van de gebruiker. Kopers hebben onder andere de keuze uit verschillende voorgevelindelingen en gevelmaterialen. Ook kunnen toekomstige bewoners kiezen voor verschillende indelingen van zowel de begane grond als de verdieping. De koper bepaalt onder andere waar de keuken komt.

Als de wensen van de gebruiker in de toekomst veranderen, dan is het eenvoudig om aanpassingen te doen aan de woningindeling. Ideaal voor iedereen die in de toekomst nog eens een verandering van huishoudenssamenstelling verwacht!

Bij deze nieuwbouwwoningen op Noord-Beveland wordt vooruitgelopen op de eisen van de toekomst. Dan gaat het onder andere om de volgende wensen en eisen:

  • Betaalbaar
  • Bio-based
  • Energieneutraal
  • Gasloos bouwen
  • Domotica-toepassingen
  • Circulair bouwen

MEER INFO?

Dit project is een van de vele projectmatige woningbouw trajecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Projectgegevens

Project

Kameleonwoningen Kamperland

Locatie

Kamperland, Zeeland

Omvang

6 duplo-woningen

Opdrachtgever

Eigen ontwikkeling