Naar alle projecten

Hotel Zeeuws Licht, Dishoek

In Dishoek aan de voet van de imposante duinen die de grens vormen tussen de schitterende zuidstranden en het achterland van Walcheren gaat medio 2021 een schitterend 4-sterren plus hotel open: Hotel 'Zeeuws Licht'.

De nieuwbouw bestaat uit 3 bouwdelen: 
Bouwdeel A bestaat uit de begane grond met lobby en een restaurant met grootkeuken. Op de 1e en 2e verdieping worden 25 tweepersoonssuites en 2 vierperoonssuites gerealiseerd.

Bouwdeel B bestaat uit 3 lagen en is voorzien van 16 tweeperoons hotelappartementen, 4 studio’s in de zijvleugel en 10 vierperoons hotelappartementen.

Bouwdeel C bestaat tevens uit 3 lagen, en is voornamelijk voorzien van vierperoons hotelappartementen van in totaal 10 stuks.
Op de bovenste verdieping zijn naast de vierpersoons ook nog 2 tweepersoons hotelappartementen gesitueerd. In totaal 69 stuks hotelsuites/ appartementen.

Aan de voorzijde en zijkant van het perceel komen parkeervoorzieningen voor de gasten en het personeel. Tussen de bouwdelen in komt een binnentuin met wandelpaden en bij het restaurant is er een buitenterras.

 

 Klik hier voor een artikel over Zeeuws Licht in het magazine Industriebouw. Uitgave november 2020. 

Projectgegevens

Project

Hotel Zeeuws Licht, Dishoek

Locatie

Dishoek, Zeeland

Architect

WTS Architecten

Opdrachtgever

Eigen projectontwikkeling i.s.m. Kloeg Modderkolk Beheer, Team Concepts en De Pagter Beheer

Startdatum

februari 2020

Opleverdatum

mei 2021