Naar alle projecten

Herbouw woning Kamperland

In Kamperland mochten we een mooi, uitdagend project realiseren in de vorm van een herbouw van een bestaande bungalow. 

De basis van deze herbouw opdracht was een bungalow uit de jaren '60. De woning is eerst nagenoeg volledig gesloopt, slechts enkele muren zijn blijven staan. Daarna is de fundering op een aantal plaatsen verzwaard en uitgebreid. Hiermee is de basis van de nieuwe woning gelegd. 

Daarna gingen we aan de slag met het metselwerk van de begane grond en het plaatsen van de stalen liggers en het spant, nu waren we klaar voor het plaatsen van de prefab opbouw. 

Ondertussen werd in de werkplaats druk gebouwd aan de nieuwe dak- en wandelementen. In slechts 2 dagen tijd werd de volledige opbouw geplaatst door onze eigen vrachtwagen. Qua logistiek was dit ook een uitdaging, de bouwgrond zelf is moeilijk toegankelijk voor groot verkeer. 

De laatste fase is de afbouw van de woning. Alle afbouwwerkzaamheden voeren we in eigen beheer uit. Qua duurzaamheid; in deze woning hebben we een warmtepomp en zonnepanelen geplaatst. 

MEER INFO?

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: wij bieden kwaliteit waarop je kunt bouwen. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf Fraanje voor jou kan betekenen? Of heb jij een uitdagende nieuw- of verbouw uitdaging voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP

Projectgegevens

Project

Herbouw woning Kamperland

Locatie

Kamperland

Omvang

10.5 x 11.5 x 7.5m

Architect

Saam Amsterdam

Opdrachtgever

Particulier

Startdatum

september 2022

Opleverdatum

maart 2023