Naar alle projecten

Distributiecentrum Jan de Rijk Vianen

In opdracht van Jan de Rijk heeft aannemingsbedrijf Fraanje een multifunctioneel distributiecentrum volgens de GDP norm mogen bouwen in Vianen. 

Dit pand staat op een logistiek strategische plek kort langs de A27 en A2. Het gebouw bestaat uit 3 hallen welke gescheiden zijn door middel van brandwanden. Het pand is voorzien van 3 laadkuilen, voor verschillende toepassingen, en is op deze manier multifunctioneel inzetbaar. 

  • 9 stuks voor vrachtwagens. 
  • 13 stuks voor bakwagens. 
  • 15 stuks voor bestelbussen. 

Het gebouw is opgebouwd door een onderheide betonfundatie met betonvloer, waarop de staalconstructie met binnendozen, sandwichpanelen en beplating is gemonteerd. Het dak bestaat uit stalen dakplaten voorzien van PIR isolatie en hoogwaardige bitumen dakbedekking. Het kantoor is voorzien van 4 bouwlagen, en gevels met grote glaspartijen. Uitgevoerd met personenlift, betontrappen en tegelvloeren en automatische deuren. De volledige constructie is hoogwaardig afgewerkt met geisoleerde binnenwanden. Dit project is turn key opgeleverd. 

MEER INFO?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfsbouw voor jouw organisatie? Wil je bijvoorbeeld een aantal nieuwbouw bedrijfsunits laten plaatsen of wil je een compleet nieuw bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 


Projectgegevens

Project

Distributiecentrum Jan de Rijk Vianen

Locatie

Vianen

Omvang

97*63*13m

Opdrachtgever

Euroute

Startdatum

september 2021

Opleverdatum

juni 2022