Naar alle projecten

Complete renovatie woning Koudekerke

In een kort tijdsbestek hebben we de complete renovatie van deze woning in Koudekerke gerealiseerd. 

Diverse werkzaamheden

Deze complete renovatie is een mooie opdracht waarbij we verschillende aspecten van de verbouwing mochten uitvoeren. Begin april 2023 zijn we gestart met de werkzaamheden en half juni van hetzelfde jaar vond de oplevering plaats. 

Alle buitenkozijnen van de woning zijn vervangen. Daarnaast hebben we binnen meer ruimte gecreëerd door een doorbraak te maken tussen de woonkamer en keuken. 

De woning is aan de binnenzijde volledig gerenoveerd, denk hierbij aan: een nieuwe badkamer, toilet, binnendeuren en stucwerk. In de bestaande vloeren is er vloerverwarming ingefreesd en diverse schilderwerkzaamheden doorheen de woning zijn uitgevoerd. Kortom; een complete renovatie waar we trots op zijn. 

Voor en na

Benieuwd naar de voor en na? In de foto slider kun je het eindresultaat met telkens daarachter een foto van de voorsituatie bekijken. 

MEER INFO?

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: wij bieden kwaliteit waarop je kunt bouwen. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf Fraanje voor jou kan betekenen? Of heb jij een uitdagende nieuw- of verbouw uitdaging voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP

 

 

Projectgegevens

Project

Complete renovatie woning Koudekerke

Locatie

Koudekerke

Omvang

complete woning

Startdatum

april 2023

Opleverdatum

juni 2023