Naar alle projecten

Claverveld fase 2, Vlissingen

Binnen het project heeft Aannemingsbedrijf Fraanje in totaal 21 levensloopbestendige-, rij- en hoekwoningen gerealiseerd. Alle woningen liggen rond het Earlisehof. 

Woningen voor iedereen

Er zijn woningen voor iedereen gebouwd; voor singles, stellen, grote en kleine (vaak jonge) gezinnen. Juist omdat diversiteit kwaliteit brengt. Het Earlisehof in Claverveld is een groot open carré samengesteld uit vijf woonblokken.

De woningen omarmen een gezamenlijk groen hof met streekeigen planten kruiden en fruitbomen. Op initiatief van de gemeente en in overleg met de bewoners is de inrichting bepaald. Het hof biedt vooral ook ruimte voor ontmoeting. Zie het hof beslist en gerust als extra, sociale leefruimte. Openslaande tuindeuren aan de binnenzijde betrekken het hof bij de woning.

Groen opleve(re)n

In Claverveld is er fors geïnvesteerd in buitengewoon groen. Ook de bewoners worden uitgedaagd hierin bij te dragen, door voor weinig verharding en veel groen in de tuin te kiezen. Bovendien krijgen alle bewoners, als onderdeel van de groene ambitie, van de gemeente een boom voor in hun tuin. Passend in de cultuur van Claverveld hebben alle bewoners een gratis tuinadvies gekregen. 

MEER INFO?

Dit project een van de vele projectmatige woningbouw trajecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem van vrijblijvend contact met ons op!


Projectgegevens

Project

Claverveld fase 2, Vlissingen

Omvang

21 woningen

Architect

Sjaak Goud

Opdrachtgever

Zeeland Wonen

Startdatum

juli 2021

Opleverdatum

juli 2022