Naar alle projecten

Claverveld fase 2, Vlissingen

Hoffelijk. Zo laten de bewoners van dit hof zich het beste beschrijven. Hoffelijk voor de natuur en de aarde, hoffelijk voor elkaar. Dat delen de bewoners met elkaar. Een wijk , met bovengemiddelde sociale betrokkenheid. Een groot, open hof. Dat is Earlisehof in Claverveld. Een groot open carré dat is samengesteld uit vijf woonblokken.

Er zijn woningen voor iedereen gebouwd. Voor singles, stellen, grote en kleine (vaak jonge) gezinnen. Juist omdat diversiteit kwaliteit brengt.

De woningen omarmen een gezamenlijk groen hof met streekeigen planten kruiden en fruitbomen. Op initiatief van de gemeente en in overleg met de bewoners wordt het ingericht. Het hof biedt vooral ook ruimte voor ontmoeting. Zie het hof beslist en gerust als extra, sociale leefruimte. Openslaande tuindeuren aan de binnenzijde betrekken het hof bij de woning.

Groen opleve(re)n

In Claverveld is er fors geïnvesteerd in buitengewoon groen. Ook de bewoners worden uitgedaagd hierin bij te dragen, door voor weinig verharding en veel groen in de tuin te kiezen. Bovendien krijgen alle bewoners, als onderdeel van de groene ambitie, van de gemeente een boom voor in hun tuin. Passend in de cultuur van Claverveld hebben alle bewoners een gratis tuinadvies gekregen. 

OP ZOEK NAAR EEN BOUWBEDRIJF? 

Heb je bouw- of verbouwplannen en ben je op zoek naar een bouwbedrijf? Neem dan contact met ons op en we vertellen graag meer over onze dienstverlening!


Projectgegevens

Project

Claverveld fase 2, Vlissingen

Architect

Sjaak Goud

Startdatum

juli 2021

Opleverdatum

juli 2022