Naar alle projecten

Avondviolier, Ovezande

In Ovezande, aansluitend op de Plataanweg, de Hoofdstraat en de Groenedijk, wordt de nieuwe woonwijk Plataanweg Noord-West gerealiseerd. In deze ruim opgezette woonwijk met daarin een groot park ontwikkelt AM Zeeland in samenwerking met Aannemingsbedrijf Fraanje prachtige woningen, genaamd type Avondviolier.

Contactpersoon

Faasse & Fermont Makelaars

Bezoek de project website

Het plan “Avondviolier” biedt een diversiteit aan woningen waaronder twee-onder-een-kap woningen en levensloopbestendige woningen. En allen energieneutraal.

Energieneutraal 

Een energieneutrale woning is milieuvriendelijk én fijn om te wonen. Er wordt geen gebruik meer gemaakt van een traditioneel cv-systeem op aardgas, waarbij de bewoner niet inlevert op gemak en comfort. Een energieneutrale woning is een huis dat net zoveel energie opwekt als het verbruikt. Over een jaar gemeten is het (gebouw gebonden) energiegebruik van de woning nul.

Inmiddels zijn er diverse woningtypen gerealiseerd waarmee de contouren van het van de wijk zichtbaar zijn geworden. Er is gekozen voor een duidelijke bouwstijl dat zorgt voor samenhang en harmonie. Een wijk waar het heerlijk rustig wonen is en kinderen lekker op straat of in het park kunnen spelen!

INTERESSE?

Interesse in het project Avondviolier of wil je op de hoogte blijven? Neem contact op met de verkopende makelaar.

Faasse & Fermont Makelaars
Telefoonnummer: 0113-250555
E-mail: nieuwbouw@faasse-fermont.nl

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze andere nieuwbouwprojecten die in verkoop zijn.

Projectgegevens

Project

Avondviolier, Ovezande

Locatie

Ovezande, Zeeland

Omvang

19 woningen

Opdrachtgever

AM Zeeland