Naar alle projecten

Avondviolier, Ovezande

In Ovezande, aansluitend op de Plataanweg, de Hoofdstraat en de Groenedijk, wordt de nieuwe woonwijk Plataanweg Noord-West gerealiseerd. In deze ruim opgezette woonwijk met daarin een groot park ontwikkelt AM Zeeland in samenwerking met Aannemingsbedrijf Fraanje prachtige woningen, genaamd type Avondviolier.

Het plan “Avondviolier” biedt een diversiteit aan woningen waaronder twee-onder-een-kap woningen en levensloopbestendige woningen. En allen energieneutraal.

Energieneutraal 

Een energieneutrale woning is milieuvriendelijk én fijn om te wonen. Er wordt geen gebruik meer gemaakt van een traditioneel cv-systeem op aardgas, waarbij de bewoner niet inlevert op gemak en comfort. Een energieneutrale woning is een huis dat net zoveel energie opwekt als het verbruikt. Over een jaar gemeten is het (gebouw gebonden) energiegebruik van de woning nul.

Inmiddels zijn er diverse woningtypen gerealiseerd waarmee de contouren van het van de wijk zichtbaar zijn geworden. Er is gekozen voor een duidelijke bouwstijl dat zorgt voor samenhang en harmonie. Een wijk waar het heerlijk rustig wonen is en kinderen lekker op straat of in het park kunnen spelen!

MEER INFO?

Dit project een van de vele projectmatige woningbouw trajecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem van vrijblijvend contact met ons op!

Projectgegevens

Project

Avondviolier, Ovezande

Locatie

Ovezande, Zeeland

Omvang

19 woningen

Opdrachtgever

AM Zeeland

Startdatum

augustus 2018

Opleverdatum

augustus 2019

Maurice de Feijter
Maurice de Feijter