Naar alle projecten

Albatros, Terneuzen

Een voormalig kantoorgebouw herleeft tot een nieuw en modern woongebouw met een duidelijk signatuur. Een topligging, fraaie architectuur, ruime appartementen en een bijzonder uitzicht. In opdracht van Kennedy West Vastgoed, gaat Fraanje appartementencomplex "Albatros" realiseren aan het Oostelijk Bolwerk in Terneuzen. 

Het gebouw omvat 25 luxe appartementen met een ongekend mooi uitzicht op de stad en Schelde. Een zeeuws pareltje langs de schelde, voorzien van alle luxe en comfort. 

De Albatros telt in totaal 6 woonlagen met 25 luxe appartementen variërend tussen de 63 m² tot 162 m². De riante appartementen zijn doordacht ingedeeld met verdiepingshoge ramen. De appartementen beschikken over een terras aan de zeezijde met een uniek uitzicht waar je de schepen langs ziet varen óf over een terras op het zuiden met zicht over de stad.

Op de 5e verdieping bevinden zich 2 unieke penthouses met een prachtig dakterras én uitzicht.

NIEUWS

Het woonproject Albatros is volop in het nieuws geweest. Een oproep van Kennedy West Vastgoed voor het verzinnen van een passende naam voor het nieuwe project leverde de naam "Albatros" op.  Lees hier het krantenartikel  "Stoere vogel landt bij nieuwbouw Oostelijk Bolwerk in Terneuzen" (05-02-21, bndestem.nl) en "Nog even, dan kun je wonen op de plek van het ziekenfondskantoor in Terneuzen" (10-06-22, bndestem.nl).

Op maandag 27 februari vond de start bouw plaats van Albatros. Bekijk het blogartikel met foto's hier. 

INTERESSE?

Benieuwd wat dit project je nog meer te bieden heeft? Of heb je interesse in een van de appartementen? Neem contact op met de verkopend makelaar. 

Smolders Makelaars
Telefoonnummer: 0115-621475
E-mail: info@smoldersmakelaars.nl

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze andere nieuwbouwprojecten die in verkoop zijn.

WONING KOPEN!

 

MEER INFO?

Bekijk de projectpagina voor meer informatie. 

Projectgegevens

Project

Albatros, Terneuzen

Locatie

Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen

Omvang

25 appartementen

Architect

Archikon