Naar alle projecten

Afbouw 18 woningen Witte Brug

Na het faillissement van bouwbedrijf Sprangers in juli 2020 was het even spannend voor de toekomstige bewoners van de nieuwe wijk. In oktober 2020 kwam voor hen een oplossing, aannemingsbedrijf Fraanje bouwde de woning af.

FRAANJE BOUWT 18 WONINGEN WITTEBRUG IN HULST AF

Artikel PZC d.d. 27-10-2020

HULST - Toekomstige bewoners van de Hulster wijk Wittebrug kunnen opgelucht ademhalen. Hun huizen worden af gebouwd.
Aannemingsbedrijf Fraanje neemt het project over. 

De toekomstige bewoners zaten een tijdje flink in de rats, sinds bouwbedrijf Sprangers begin juli failliet werd verklaard. Gesprekken over de eventuele overname van lopende projecten begonnen eind juli en in de tussentijd lag de bouw van achttien huizen in de Hulster wijk stil.

BOUW OVER TWEE WEKEN 

Andere bouwprojecten werden de afgelopen tijd overgenomen en ook voor Wittebrug is er nu witte rook. Fraanje gaat de huizen af bouwen. Het Zeeuwse aannemingsbedrijf heeft al een informatieavond voor de bewoners gehouden en een plan van aanpak gepresenteerd, vertelt bedrijfsleider projectmatige woningbouw Erwin de Poorter. ,,We trekken samen op met de bewoners. We zijn al aan het voorbereiden en inventariseren.”

Het bedrijf hoopt over twee weken echt te beginnen met de bouwwerkzaamheden. De precieze opleverdatum is nog niet bekend, zegt De Poorter. Die is van verschillende zaken afhankelijk, zoals van de coronamaatregelen. 

Bron: PZC

Projectgegevens

Project

Afbouw 18 woningen Witte Brug

Locatie

Hulst

Opdrachtgever

Woningborg

Startdatum

november 2020

Opleverdatum

april 2021