Naar alle projecten

Aanbouw woning ’s-Heer Arendskerke

Voor een familie in 's-Heer Arendskerke hebben we deze mooie aanbouw mogen realiseren. Deze is in de plaats gekomen van een (te krappe) serre. Bekijk een interview met de klant en beelden van dit project in de video hieronder. 

De opdrachtgever wou zelf ook werkzaamheden uitvoeren voor de realisatie van dit project. De voormalige serre is daarom door de toekomstige bewoners zelf gesloopt.

Als aannemer hebben wij het stut en stempelwerk uitgevoerd, zo kon de opdrachtgever met een gerust hart aan de slag met het sloopwerk. Er is door ons (verbouw)team een stalen portaal geplaatst om een bredere doorgang te maken vanuit de woning naar de nieuwe aanbouw.

Een belangrijk doel voor dit project? Zorgen voor een ruimtelijk gevoel en veel lichtinval in de woonkamer. We hebben de aanbouw qua vierkante meters groter gemaakt dan de voormalige serre. Daarnaast hebben we een lichtstraat in het dak toegepast en aan de zijkant een groot aluminium kozijn met vaste beglazing geplaatst.

Om de verbinding tussen de ruime tuin en de woonkamer te vergroten hebben we een mooie aluminium vouwwand geplaatst. Een leuk accent aan de aanbouw, maar ook een belangrijke toevoeging voor een natuurlijke zonwering is de luifel (voorzien van spots). 

MEER INFO?

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: wij bieden kwaliteit waarop je kunt bouwen. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf Fraanje voor jou kan betekenen? Of heb jij een uitdagende nieuw- of verbouw uitdaging voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP

Projectgegevens

Project

Aanbouw woning ’s-Heer Arendskerke

Locatie

's-Heer Arendskerke

Startdatum

januari 2021

Opleverdatum

augustus 2021