Naar alle projecten

6 woningen Oude Smidse, 's Heerenhoek

Daar waar de Burgemeester Timansweg overgaat in de Cingeldijk worden 6 levensloopbestendige rijwoningen gerealiseerd. Op deze locatie stond halverwege de vorige eeuw een kleine smederij waar dit nieuwbouwplan dan ook zijn naam aan ontleent.

Het ontwerp van deze woning sluit helemaal aan op de reeds bestaande bebouwing. Doordat iedere woning uitgevoerd wordt met een andere kleur gevelsteen en ook de daksamenstelling varieert, krijgt elke woning zijn eigen identiteit. Alle woningen staan op een mooi ruim perceel waarvan de achtertuin op het zuiden is georiënteerd. Ook aan de voorzijde is volop vrij uitzicht door het gemeentelijk groen dat voor deze woningen aanwezig is.

Het gaat om levensloopbestendige woningen, vertelt Ko Zweedijk Ontwikkelaar bij Aannemersbedrijf Fraanje. ,,De huizen hebben beneden in principe een grote woonkamer, slaapkamer en badkamer. Boven is standaard een grote bergruimte maar optioneel is deze in te richten met slaapkamers en een extra badkamer. Veel kopers hebben dan ook voor deze optie gekozen om dit gelijk bij de bouw al te realiseren." 

Nieuws? 

Lees hier het blogartikel "Zicht op woningen op AMAC-Terrein in 's Heerenhoek" omtrent dit project. 

MEER INFO?

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze andere nieuwbouwprojecten die in verkoop zijn. Wil je meer weten over projectontwikkeling? Neem dan contact met ons op zodat een van onze projectontwikkelaars je er alles over kan vertellen!

Projectgegevens

Project

6 woningen Oude Smidse, 's Heerenhoek

Locatie

Burgemeester Timansweg

Omvang

6 woningen

Architect

Eigen ontwikkeling

Opdrachtgever

Cingelveste BV

Startdatum

januari 2023

Opleverdatum

september 2023