Prefab aanbouw

Een prefab aanbouw biedt de ideale oplossing voor het creëren van extra woonruimte in een kort tijdsbestek. Een extra slaapkamer, badkamer of een speelkamer voor de kinderen. De invulling bepaal je helemaal zelf. We garanderen een hoge kwaliteit aanbouw die binnen een aantal dagen staat. 


ontdek de mogelijkheden van prefab bouwen voor uw aanbouw

CONTACT

Hoge kwaliteit 

Prefab staat voor prefabricage. De onderdelen van jouw aanbouw worden als kant en klaar product geproduceerd in onze eigen werkplaats. Hier kunnen wij de kwaliteit garanderen en hebben wij de regie in eigen hand. Als grote aannemer, met jarenlange expertise, heeft Fraanje veel ervaring met prefab bouwen. Met het oog op duurzaamheid werken wij altijd met natuurlijke materialen zoals hout en beton. Wij vinden dat bouwen altijd, gezonder, veiliger en duurzamer kan. 

Prefab aanbouw in 3D

De prefab aanbouw die door Fraanje geplaatst wordt, wordt in eerste instantie in 3D uitgetekend. Naast dat het voor onze opdrachtgever nog visueler wordt wat er uiteindelijk gebouwd gaat worden, heeft het in 3D uittekenen van het project nog andere voordelen. Zo kunnen we aan de hand van de 3D tekeningen zaagelijsten opstellen waardoor het zaagwerk geautomatiseerd uitgevoerd kan worden. Ook worden installatieonderdelen geprefabt op basis van de 3D tekeningen. Op deze manier kunnen wij een grote efficientieslag maken als het gaat om jouw prefab aanbouw!

Korte bouwtijd

Een prefab aanbouw bestaat uit verschillende onderdelen; wanddelen, een dakdeel en een vloerdeel. De elementen worden op het moment van plaatsing aangeleverd op de bouwplaats. Met behulp van een hijskraan worden de onderdelen door onze vakmensen op de fundering geplaatst en aangesloten op de benodigde nutsvoorzieningen als elektra en riolering.

Voordelen prefab aanbouw

Prefab bouwen kent veel voordelen:

  • De kwaliteit is gegarandeerd, de voorbereidingen worden getroffen in onze werkplaats, die niet onderhevig is aan weersinvloeden.

  • Minder overlast voor de omgeving en u als bewoner. 

  • Een zeer korte bouwtijd op locatie, de onderdelen worden vooraf geproduceerd.

  • Minder bouwafval en stof op de bouwplaats.

  • Grote besparing van transportbewegingen naar de bouwplaats, waardoor er minder CO2 wordt uitgestoten.

Wat kost een prefab aanbouw?

De kosten van jouw prefab aanbouw zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt het formaat van de aanbouw een rol maar ook de materiaalkeuze en afwerking zoals stuc- en schilderwerk. Ook de keuze voor ramen en deuren heeft invloed op de prijs. Kies je voor een glazen schuifpui of een standaard tuindeur?

Tijdens een persoonlijke kennismaking op locatie spreken we graag al je wensen door. We geven advies, denken mee en bieden een vrijblijvende offerte aan. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. 

neem contact op  

MEER OVER PREFAB BOUWEN

Door het aanhoudende tekort van woningen en personeel wordt de behoefte steeds groter om prefab te bouwen. Met minder mensen kunnen we in een korter tijdsbestek toch een hoge kwaliteit leveren. Het is mogelijk om met prefab een volledige woning te bouwen. Ook kun je je huidige woning uitbreiden met een prefab dakkapel. Alle onderdelen worden vooraf geproduceerd in onze werkplaats. 

LEES meer over prefab BOUWEN

De onderdelen voor een prefab aanbouw worden in de werkplaats gemaakt

WIE IS FRAANJE?

Als Zeeuws bouwbedrijf bouwen wij vanuit een duurzame visie op wereld. Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers in Zuidwest Nederland realiseren wij zelfstandig bouwprojecten. Als familiebedrijf staan wij voor kwaliteit en delen graag onze jarenlange kennis en ervaring. Onze betrokkenheid is hoog en onze vakmensen blijven het gehele bouwproces proactief meedenken voor het het beste eindresultaat. 

LEES MEER over onze duurzame visie op bouwen