1 februari 2024
Naar nieuws overzicht

Feest op de bouw bij Nye-Uus Aagtekerke

Op donderdag 1 februari was het feest op de bouw van het Nye-Uus in Aagtekerke. Hier worden vijf levensloopbestendige woningen gebouwd binnen ons modulaire woonconcept voor Zeeuwland. Een leuk weetje: woning nummer 35 binnen het Nye-Uus concept zal in Aagtekerke gebouwd worden! 

Het Nye-Uus

Het is een ideaal moment voor een kijkje op de bouwplaats, het Nye-uus is de toekomst van duurzaam wonen in Zeeland. In het modulaire woningconcept gaan innovatie en milieubewustzijn hand in hand. 
De woningen zijn mooi en ruim, maar ook gebouwd met duurzame materialen die de ecologische voetafdruk minimaliseren. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen om efficiëntie te maximaliseren en afval te minimaliseren. 
De kracht van modulaire woningbouw is duidelijk, we kunnen deze woningen snel en kostenefficiënt bouwen. Een antwoord op de groeiende behoefte aan betaalbare huisvestiging, zonder concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid. 

Frietje op de bouw

Terwijl de kraan nog diverse elementen omhoog tilt staan buiten de bouwhekken de genodigden te wachten. Het is een mooie dag met helder blauwe lucht, het ideale weer om foto's te maken terwijl de kraan in actie is. De bouwers van de verschillende betrokken partijen zijn aanwezig en genieten van frietjes met snacks. 

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com