26 januari 2023
Naar nieuws overzicht

Start bouw Aria Fase 12

Op donderdag 26 januari vond de start bouw en eerste kopersbijeenkomst voor Aria Fase 12 in Goes plaats. Bij de viering waren de toekomstige bewoners, het Fraanje projectteam, bouwpartners en gemeente Goes aanwezig. 

In de namiddag rond 14u30 vond de inloop plaats bij de Aria boerderij aan het Pykeswegje in Goes. Na een kopje koffie of thee ging de volledige groep voor een korte wandeling naar de bouwplaats, hier vond de officiële handeling plaats. 

Joan Veldhuizen (wethouder Gemeente Goes) heeft de eerste paal geslagen voor de bouw van de 45 woningen in dit project. Een indrukwekkend tafereel op deze grauwe dag in januari. Het weer mocht de pret niet drukken, het werd een feestelijke gelegenheid. Na de symbolische handeling werd er binnen na een korte toespraak van de wethouder en Martijn van Sabben (directeur Aannemingsbedrijf Fraanje) geproost op de bouw. 

Aansluitend vond de kopersbijeenkomst plaats. In de presentatie van de kopersbegeleiding werd er informatie gegeven over het proces en wat de kopers kunnen verwachten tijdens de bouw. Nadien vond de borrel plaats, waarbij de toekomstige buren de gelegenheid hadden om kennis te maken. 

Klik HIER VOOR EEN KORTE VIDEO VAN DE START BOUW.

Aria Fase 12

In deze fase worden alle positieve karaktertrekken van de Zeeuwse dorpen gecombineerd in één buurt. Een pleintje met veel groen vormt het centrale hart. Daaromheen worden woningen in diverse formaten en stijlen gerealiseerd. Door authentieke elementen en hoogwaardige ontwerpen vormen deze woningen een mooi geheel.

Klik hier voor meer informatie over het project. 

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com