1 maart 2023
Naar nieuws overzicht

Start bouw Albatros, Terneuzen

Op maandag 27 februari vond de start bouw van het appartementencomplex "Albatros" aan het Oostelijk Bolwerk in Terneuzen plaats. Verschillende kopers, projectpartners en Fraanje medewerkers waren bij de officiële handeling aanwezig. 

Rond half vier 's middag werd iedereen verwelkomd op de bouwlocatie met een kopje koffie of thee. Na enkele korte gesprekken tussen de toekomstige buren en bouwpartners vond het officiële moment plaats. Ontwikkelaar Ivo Mattheeuws (Kennedy West Vastgoed) deelde in zijn toespraak hoe blij en trots hij is met het startsein van dit modern woongebouw: "Ondanks de nasleep van de corona-pandemie, de oorlog in Oekraïne en de stijgende bouwkosten kunnen we toch dit prachtige project realiseren. Daar ben ik erg trots op.

Twee toekomstige bewoners en wethouder Frank van Hulle van de gemeente Terneuzen hebben het startsein gegeven voor de bouw van het nieuwe appartementencomplex. Zij hebben de symbolische eerste drie palen geslagen van het bouwproject.

Na afloop werd iedereen uitgenodigd bij Restaurant Het Gerecht in Terneuzen om nog even na te borrelen. 

Het project

Droom jij van een luxe appartement met bijzonder uitzicht in Terneuzen? Dan is Albatros wellicht jouw droomappartement! Er zijn nog verschillende appartementen beschikbaar. Kijk voor het actuele aanbod op www.albatrosterneuzen.nl

Ontdek het hele project Albatros op de projectpagina

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com