2 augustus 2023
Naar nieuws overzicht

Sonja en Anton (kopers Aria Fase 12) aan het woord

Sonja en Anton Eijke wonen nu nog met zijn tweeën en cocker-spaniel genaamd Spike, op de derde verdieping van een appartementencomplex in de Mannee wijk in Goes. Over een paar maanden gaan ze heerlijk wonen in hun levensloopbestendige nieuwbouwwoning met tuin: “We kijken er enorm naar uit om in Aria te wonen. Wie had dat gedacht? Zes jaar geleden zijn we verhuisd naar ons huidige appartement, de wijk Aria was toen nog maar net in opbouw en sprak ons helemaal niet aan. Pas later ontstond er een goed gevoel bij de wijk en werd onze interesse gewekt.” 

Liefde voor Aria

Waarom we willen verhuizen? Simpel, we hebben behoefte om af en toe in de tuin te zitten én willen graag dat onze kleinkinderen kunnen blijven slapen. Het appartement biedt hiervoor te weinig ruimte. Onze liefde voor de wijk Aria is snel gegroeid. Het dorpsgezicht van de wijk en de melange van leeftijden spreekt ons enorm aan. We gaan straks op een heel mooi plekje in de wijk wonen; omgeven met water, natuur en later speelvoorzieningen voor de kleinkinderen.

De ligging van de wijk, vlak naast de A58 met alle voorzieningen in de buurt is ook een groot voordeel: “Denk aan scholen, supermarkten, buurtvereniging Goes-Zuid en niet te vergeten het ziekenhuis. Alles op slechts enkele minuten afstand. Onze kleindochter kan haast niet wachten tot wij er wonen, we hebben haar al beloofd dat wanneer ze blijft overnachten we vooraf naar de McDonalds gaan. Die zit immers ook vlak in de buurt.”

"Onze liefde voor de wijk Aria is snel gegroeid."  

Een woning voor je oude dag

De levensloopbestendige woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond biedt voldoende ruimte voor het koppel: “Op de bovenverdieping hebben we nog 2 extra slaapkamers, hierdoor hebben we een logeer- en computerkamer. De kopersbegeleiding heeft ons ook prima geholpen, alles is keurig geregeld. Deze woning wordt echt de kers op de taart; een mooie bouwstijl, de kleinkinderen die kunnen blijven overnachten én een tuin. We kijken ernaar uit om de sleutel te ontvangen. 

Meer weten? 

Wil je graag meer weten over deze dorpse wijk met authentieke nieuwbouwwoningen? Fase 12 is volop in aanbouw en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bekijk hier het woningaanbod.