4 augustus 2023
Naar nieuws overzicht

Residentie De Kaaischans in Aardenburg

Ontdek de perfecte combinatie van comfort en luxe in dit prachtige nieuwbouwproject: Residentie De Kaaischans in Aardenburg. Bekijk de video en bezoek de projectwebsite voor meer informatie. 

Het gebouw waar vroeger de Rabobank was gevestigd in Aardenburg heeft een flinke tranformatie ondergaan. In totaal werden er viertien gerieflijke, levensloopbestendige appartementen gerealiseerd. De façade heeft een totaal nieuw aanzien: het marmer is vervangen door baksteen. Door het gebruik van verschillende steensoorten worden optisch verschillende gevels gecreëerd. 

Zowel aan de voor- als achterzijde van het pand bevindt zich een ingang voor de bewoners en bezoekers. Met de centrale lift zijn alle appartementen makkelijk bereikbaar. Het appartementencomplex ligt in het hart van de stad, met alle winkels en voorzieningen dichtbij. Klik hier voor de projectpagina. 

Interesse? 

Er zijn nog vier appartementen beschikbaar! Drie appartementen bevinden zich op het gelijkvloers en één op de 1ste verdieping. Alle appartementen zijn inclusief parkeerplaats en berging, daarnaast beschikken ze allemaal over een frans balkon en (gemeenschappelijk) terras. 

Bezoek de projectwebsite voor meer informatie.