11 oktober 2023
Naar nieuws overzicht

Opleveringsfeest woonhofje Ritthem

Eerder dit jaar werden de vier Nye-Uus huurwoningen opgeleverd aan woningcorporatie Zeeuwland. Recent hebben de eigenaren van de twee-onder-een-kapwoning de sleutels van hun nieuwe huis mogen ontvangen, waardoor het nu tijd was voor een feestje. Op woensdag 11 oktober 2023 vond het officiële opleveringsfeest van het woonhofje op de voormalige schoollocatie in Ritthem plaats. 

De bewoners, Aannemingsbedrijf Fraanje, Woningcorporatie Zeeuwland, Schinkel de Weerd Makelaardij en gemeente Vlissingen waren aanwezig bij dit feestelijke moment. 

Martijn van Sabben (Aannemingsbedrijf Fraanje) sprak zijn dank uit voor de prettige samenwerking met de projectpartners en wenste de bewoners nog veel plezier en geluk toe op deze bijzonder mooie plek. 

"We hopen dat jullie er heel lang van mogen én kunnen genieten. We zijn ervan overtuigd dat we met dit project een mooi stukje hebben kunnen toevoegen aan gemeente Vlissingen." 
- Martijn van Sabben (Fraanje) 

Coen Bertijn (wethouder gemeente Vlissingen) onderstreepte de waardevolle bijdrage van dit project voor de ambitie van gemeente Vlissingen om meer woningen te realiseren. Daarnaast had hij aandacht voor het belang van nieuwe (bouw)oplossingen:

"In Zeeland moeten we de komende zeven jaar 16.000 woningen bouwen. We kampen namelijk met een nieuw soort woningnood. Dit concept (Nye-Uus) vind ik als wethouder wonen dan ook erg interessant. Deze woningen zijn in slechts twee weken tijd neergezet, dit is een van de nieuwe manieren waarop we snel woningen kunnen realiseren. Dus complimenten daarvoor aan de ontwikkelaars en Aannemingsbedrijf Fraanje." 

HET PROJECT

Het woonhofje gerealiseerd op de voormalige schoollocatie Ritthem komt voort uit onze eigen projectontwikkeling en expertise projectmatige woningbouw. Ontdek het hele project hier. 

De vier huurwoningen gebouwd voor woningcorporatie Zeeuwland zijn onderdeel van het Nye-Uus concept. Bezoek de projectwebsite voor meer informatie. 

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com