6 juli 2024
Naar nieuws overzicht

Open Dag bij Fraanje - 5 juli 2024

Na 1,5 jaar bouwen is het nieuwe bedrijfpand van Aannemingsbedrijf Fraanje met moderne kantoorruimtes en werkplaatsen een feit. Op vrijdag 5 juli waren klanten en relaties uitgenodigd om het eindresultaat te ontdekken. 

Rondleiding

Vanaf 13.00 uur was iedereen welkom bij het kantoor in Lewedorp. Bij de hoofdingang verwelkomden Marco Bosman en Benjamin Steenbeek de gasten, waarna men in de kantine kon genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Vervolgens kon men op eigen tempo door het pand rondlopen.

Met de grote trap of lift kon men de drie bouwlagen ontdekken. Bij elke afdeling stonden personeelsleden klaar om uitleg te geven over het nieuwe kantoorpand en de activiteiten van de desbetreffende unit. Via de trappenhal kwam men bij de machinale werkplaats en de spuitcabine, waarna de rondleiding eindigde bij de prefab werkplaats. Buiten op het terrein had Taste Culinair een gezellige barruimte gecreëerd, waar Rick Polderman en Martijn van Sabben de gasten opwachtten.

een bijzonder moment

Cees van den Bos (burgemeester van Goes), Marco Bosman en Martijn van Sabben hielden elk een toespraak. Er werd getoost en de directie overhandigde het Fraanje-boek en een pen aan de burgemeester. Na afloop vond de borrel plaats, waarbij iedereen kon genieten van mosselen, friet en borrelhapjes.

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com